Sieraden voor mannen zijn, hoe gek wij dat ook vinden, nog steeds niet vanzelfsprekend! Horloges behoren inmiddels wel bij zijn standaard look. Maar er zijn wat ons betreft nog steeds té weinig mannen die lekker met sieraden aan de gang gaan.

Wij vonden het daarom tijd voor een frisse wind in onze collectie sieraden. Een nieuwe lijn herensieraden die er voor moet zorgen dat de mannen die nog niet overtuigd zijn van sieraden als musthave alsnog keihard overstag gaan!

Daarom hebben we ons eens verdiept wat er speelt bij de trendy man en wat blijkt? Ons moodboard stond vol met authentieke plaatsen die allemaal één ding gemeen hadden. Stoer leer met een strakke details van staal. Daar kunnen we wat mee!

Urban Story mannen sieraden

Bron: Pinterest

En daar was het begin van onze heren armbanden lijn ‘Urban Story’. Stoere gevlochten leren armbanden in lekker veel kleuren. Zo hebben we ze in lichte tinten, maar ook in bruin, zwart, blauw, grijs en rood. Dus of je nu voor een natuurlijke kleur wil gaan of lekker wil opvallen kies jouw favoriete leren armband. Als finishing touch hebben de leren armbanden een stalen sluiting.

De collectie leren armbanden van Urban Story heeft naast de kleuren ook verschillen in breedte, zo kan je er voor kiezen om een extra brede variant te kiezen, zodat dit een echte eye catcher is. Of kies juist voor een smallere variant, zodat je hem makkelijker kan combineren met je zakelijke kleding.

En voor mannen die gewoon (al lang) gek zijn op armbanden? Die mixen en matchen erop los met meerdere kleuren en breedtes! One is never enough ;)

Shop de leren armbanden van Urban Story hier!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..