Shop alle zilveren sieraden met de actie 2+1 gratis. Shop nu!

Een gouden ring is een tijdloos sieraad. Iets wat al door de eeuwen heen door vrouwen wordt gedragen en wat bij vrijwel iedere vrouw past. Juist omdat het zo’n tijdloos sieraad is, hebben wij van Lucardi in de afgelopen jaren geprobeerd voor ieder type vrouw geschikte ringen te vinden.  Op die manier willen we het altijd mogelijk maken om als vrouw de show te stelen met een mooie, 14 karaat gouden ring voor een betaalbare prijs.

Toen wij enkele maanden geleden een gouden ring met zirkonia introduceerden, ontvingen wij ontzettend veel mails. We waren overweldigd door de vraag en kregen vele positieve reacties en vrolijke foto’s van tevreden klanten toegestuurd. Daarom wilden wij graag kijken of  we meer konden doen met dit gewilde sieraad. Uiteindelijk hebben we het voor elkaar gekregen om de ring die zó positief werd ontvangen, in nóg drie verschillende uitvoeringen te gaan verkopen voor dezelfde betaalbare prijs van 49,99!

Zo hebben we besloten om naast ons reguliere model met een ronde steen, nu ook de ring met een hartjessteen, vierkante steen en markiesvormige steen aan ons assortiment toe te voegen. Op die manier hopen we voor iedere smaak een variant te kunnen bieden.

Máár, zoals altijd, is de mening van jullie enorm belangrijk voor ons. Daarom willen wij graag weten welke van de drie nieuwe ringen jij het liefste zou willen dragen. Door dit aan ons te laten weten, maak je automatisch kans om het door jouw gekozen model te winnen!

Dus welke van deze drie ringen zie jij het liefste terug om je vinger? 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..