Er is weer een mooie nieuwe collectie bij Lucardi, de Lulu Jewels. Deze sieraden spelen helemaal in op de trend  van nu: namelijk de prachtige natuurstenen. Je ziet ze overal, niet alleen bij accessoires, ook om los aan te schaffen voor helende werkingen of een mooie decoratie voor in je huis. En mocht je het leuk vinden om een kleine touch van deze trend in jouw look mee te nemen, hebben wij een leuke nieuwe natuursteen collectie uitgebracht. Je leest in deze blog hoe je deze trend het beste kunt dragen en we voorzien je van de nodige visuele inspiratie. Want het mooist is al je al helemaal weet hoe jij straks gaat shinen met deze kettingen, armbanden en oorbellen!

Lulu jewels: Dé sieraden met natuursteen

Alle sieraden uit de Lulu Jewels collectie zijn gemaakt van het materiaal staal, waardoor het een stevige accessoire is en tegen een stootje kan. Daarnaast kan je kiezen tussen de stalen versie zonder plating, met een mooie zilverkleur, of voor de sieraden met goldplating. Een goldplating is eigenlijk simpelweg een laagje echt goud aan de buitenkant van het sieraad, waardoor er een mooie warme kleur ontstaat. 

 

Daarnaast zie je dat elk sieraad uit de collectie, bestaande uit stalen kettingen, armbanden en oorbellen, een natuursteen bevat. Deze stenen zijn gemaakt van 95% natuurstenen, waarvan het overige deel bindmiddel is: zo blijven de stenen stevig. De stenen hebben een soort "marble effect" waarbij je in de steen een oneffenheid terugziet voor een speels effect. Alle stenen zijn dan ook uniek, omdat er net op een andere manier met het effect is omgegaan bij elk sieraad. 

Hoe draag je sieraden met natuurstenen?

Dan is natuurlijk de vraag hoe je deze mooie sieraden draagt en combineert. Het is sowieso altijd leuk om sieraden te combineren met elkaar. Daar is deze collectie ook erg geschikt voor, omdat deze bestaat uit kettingen, armbanden en oorbellen. Je kan kleuren met elkaar combineren, maar het is tegenwoordig ook leuk om kleuren te matchen: met elkaar, maar ook met je outfit! Ga voor een tint in dezelfde kleurgroep, of juist voor exacte dezelfde kleur. 

lulu sieraden lulu natuurstenen

Welke kleuren natuursteen zijn er?

In de Lulu Jewels collectie zijn er verschillende soorten sieraden waar je uit kan kiezen. Zoals we eerder al benoemden zijn de oorbellen, kettingen en armbanden te verkrijgen in staal en staal met een goldplating. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende soorten natuurstenen. De verschillende stenen zijn: Aquamarine, Black Jasper, Lapis Lazuli, Light Turqoise, Pink Opal, Purple Jasper en White Howlite. Elk van deze stenen hebben een andere kleur en dus ook een andere andere werking en betekenis. 

lucardi sieraden met natuursteen

Ben jij benieuwd  geworden naar de hele Lulu Jewels collectie? Dat begrijpen we wel! Je kan op je gemakje alle sieraden bekijken op de webshop van Lucardi via deze link. En wist je dat de Lulu Jewels collectie heel betaalbaar is? De prijzen beginnen al vanaf €9,99. Is dat even mooi meegenomen! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..