Rozenkwarts, Amethist, Aventurijn, labradoriet… we kunnen er geen genoeg van krijgen: natuurstenen! We zien de stenentrend steeds vaker in ons interieur, als accessoire of we gebruiken ze voor hun helende werking. Draag jij ook graag sprankelende natuurstenen om jouw look af te maken? Dan zal je vast dol zijn op onze Lulu Jewels collectie vol met natuursteen sieraden! Je leest in deze blog alles over deze unieke collectie.

Lulu jewels: Dé sieraden met echt natuursteen

Alle sieraden uit de Lulu Jewels collectie zijn gemaakt van staal, zodat jouw ketting, oorbellen of armband mooi blijft en tegen een stootje kan. Zo kun je deze must-have accessoires elke dag weer dragen. Ben jij een silver lover? Ga dan voor de stalen versie zonder plating, met een mooie zilverkleur. Of ga jij voor de golden look? Dan zijn de sieraden met goldplating perfect voor jou. Een goldplating is een laagje echt goud aan de buitenkant van het sieraad, waardoor er een mooie warme kleur ontstaat.

Deze stenen zijn gemaakt van 95% natuursteen en 5% bindmiddel. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de stenen stevig zijn en van kwaliteit blijven. De oneffenheid in elke steen zorgt voor een unieke look, ook wel het "marble effect" genoemd. Elk natuursteen sieraad is op een speciale manier behandeld wat ervoor zorgt dat er geen ander sieraad is zoals die van jou, hoe leuk is dat!

 Natuursteen armbanden

Welke natuurstenen zijn er?

In de Lulu Jewels collectie zijn er verschillende soorten sieraden waar je uit kan kiezen. Elk van deze stenen hebben een andere kleur en dus ook een andere werking en betekenis. Lees de werking van elke steen en vind het sieraad dat perfect bij jou past.

De maansteen is een steen van de hoop. De steen staat voor gevoel, liefde en intuïtie. De maansteen heeft een lichte kleur die in verschillende lichtinvallen er uit kan zien als wit, grijs, beige, licht blauw of licht roze. De steen staat naast de zachte kleur ook bekend om de mooie glans.

Lapis lazuli is ook wel bekend als de wijsheid bewaarder. De steen geeft je kracht om je eigen macht terug te winnen. De lapis lazuli heeft een diep blauwe kleur met goudkleurige en witte accenten. Doordat de natuurstenen allemaal uniek zijn zullen sommige sieraden met lapis lazuli compleet blauw zijn en andere voor een groot deel gouden en witte accenten hebben.

Rozenkwarts opent je hart om liefde te ontvangen en te geven. De steen is roze van kleur maar kan wisselen van heel licht roze tot donkerder roze. Ook in hoeverre de rozenkwarts helder of troebel is, is per steen verschillend.

De aventurijn is er in groen als roze en beide hebben een unieke werking. De groene aventurijn helpt bij overspannenheid en geïrriteerde huid maar kan ook helpen bij ongeduldigheid en angst. De steen heeft zoals de naam al zegt een zachte groene kleur. De roze aventurijn stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Deze steen is zacht roze van kleur.

De Agaat is er in verschillende kleuren waaronder een zwarte en blauwe vorm. De zwarte agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. De blauwe agaat geeft troost en beschermt tegen angsten, zijn zachte energie zorgt voor gemoedsrust. Deze steen heeft een zacht blauwe kleur, soms met witte accenten.

De turquoise kan helpen bij het creatief oplossen van problemen en bij het uiten van je mening. Deze populaire natuursteen kennen de meeste in de bekende blauwgroene kleur met donkere aders. Maar wist je dat er ook een licht turquoise variant bestaat? Deze steen is een stuk lichter en heeft vaak goudkleurige accenten.

Malachiet neemt negatieve energieën op uit de je lichaam en de omgeving. Deze steen staat bekend om de vele verschillende kleuren groen die in mooie lijnen door de steen lopen.

Tijgeroog geeft inzicht in onszelf en anderen. De natuursteen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. De steen lijkt qua kleur zoals de naam al aangeeft op het oog van de tijger, met warme bruingele tinten.

Natuursteen kettingen

Blauwadersteen ofwel chalcedoon maakt sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. De steen is er in verschillende tinten blauw, van heel licht tot een bijna zwart.

Apatiet stimuleert communicatie en zelfexpressie en bevordert geestelijke, lichamelijk en spirituele groei en ontwikkeling. De apatiet is er in verschillende kleuren maar in de Lulu collectie is gekozen voor een fris blauwe variant.

De amethist steen werkt zuiverend en beschermend. De steen wordt veelal gebruikt bij hoofdpijn, migraine en slaapproblemen. De amethist is een paars gekleurde steen die soms ook tinten wit of grijs heeft. De steen staat verder bekend om de glans die doet denken aan glas.

Obsidiaan stimuleert persoonlijke ontwikkeling door zelfinzicht. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen naar boven. Deze steen is eigenlijk een vulkanisch glas en heeft dus ook een glans zoals die van glas. Verder heeft de steen een opvallende zwarte kleur.

Groene labradoriet beschermt je aura tegen negatieve invloeden van buitenaf. De steen vermindert angst en geeft kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. De kleur van deze steen zit tussen groen, grijs en geel in en heeft daardoor een unieke uitstraling.

Howlite of howliet geeft inzicht in je eigen gedrag en helpt je om controle over je leven terug te winnen en je intuïtie te versterken. De steen is niet doorzichtig en wit of créme van kleur, vaak met donkere aders.

De rhodoniet natuursteen is een krachtige genezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Het helpt je hoofd koel houden bij paniek, verwarring, angst en gevaar. De naam rhodoniet komt van het griekse woord voor rozerood en dat omschrijft de kleur dan ook goed. De steen kan soms zwarte aders hebben die mooi contrasteren met de lichte kleur.

Roze opaal helpt bij emotionele heling. Draag een opaal ketting dicht bij je hart om je verbinding met jezelf te versterken. De opaal is er in meerdere kleuren maar deze variant heeft een mooie roze kleur met in sommige gevallen witte of roodkleurige accenten.

De Jasper absorbeert negatieve energie en helpt je je dromen verwezenlijken. De zwarte jasper heeft naast de zwarte kleur soms lichtere spikkels en de paarse variant is diep paars van kleur.

Hoe draag je sieraden met natuurstenen?

Dan is natuurlijk de vraag hoe je deze mooie sieraden draagt en combineert. Het is sowieso altijd leuk om sieraden te combineren met elkaar. En nu is de Lulu jewels collectie daar ook perfect voor, omdat deze bestaat uit kettingen, armbanden en oorbellen. Je kan kleuren met elkaar combineren, verschillen steen vormen en ook verschillende werkingen. Zo heb je een mooie sieradenmix én jouw persoonlijke combinatie van helende natuurstenen! Combineer bijvoorbeeld de roze opaal ring met de maansteen oorbellen en een sprankelende natuursteen ketting en je hebt een mooie pastel roze look. Of ga voor de lapis lazuli ketting en turquoise ring voor een blauwe pop of colour, het kan allemaal!

Natuursteen sieraden

Ben jij benieuwd  geworden naar de hele Lulu Jewels collectie? Dat begrijpen we wel! Je kan op je gemakje alle sieraden bekijken op de webshop van Lucardi. En wist je dat de Lulu Jewels collectie heel betaalbaar is? De prijzen beginnen al vanaf €9,99. Is dat even mooi meegenomen! 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..