Het is welbekend dat de trends uit het verleden een grote comeback aan het maken zijn. Ook de bohemian look is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Zo zijn wij van Lucardi ook fan van deze trend, en sinds kort hebben we ook sieraden in ons assortiment die tot deze trend behoren!

Onze nieuwe collectie bestaat uit ringen, kettingen, oorknoppen en oorringetjes die ons doet denken aan het prachtige Bali. Het bewerkte zilver is een oude ambacht die tot op de dag van vandaag nog steeds wordt uitgevoerd op Bali.

De collectie is tot in detail bewerkt, wat de sieraden een unieke vintage look geeft. Daarnaast zijn er verschillende soorten vormen, zoals onder andere driehoekjes, cirkels en hartjes veelvoudig terug te vinden in deze collectie! Daarnaast zijn enkele items voorzien van kristal steentjes, terwijl andere items uit deze collectie juist heel minimalistisch zijn vormgegeven.Door de bewerkte vintage look, krijgen de sieraden een unieke stijl die je outfit helemaal af kunnen maken. 
Het leuke van deze collectie is dat je hem met meerdere items kan combineren, bijvoorbeeld door oorknopjes en oorringetjes te combineren, of juist oorbellen van deze collectie te combineren met je eigen sieraden waardoor je die misschien wel weer op een nieuwe manier gaat dragen!

En het allerleukste van deze collectie? Alle items zijn gemaakt van écht zilver en daarnaast heerlijk betaalbaar! Zo scoor je al een paar oorbellen voor 9,99! Er is genoeg te shoppen dus in onze nieuwe collectie! 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..