Hoewel de meeste vrouwen het huis niet verlaten zonder hun favoriete collectie sieraden, zijn mannen vaak tevreden met alleen een mooi horloge. Toch kiezen tegenwoordig steeds meer mannen er voor om dit mooie horloge aan te vullen met een paar stoere sieraden.

Bij Lucardi zijn we helemaal fan van deze verandering, want waarom zou je jezelf tot een horloge beperken als er zo veel leuke sieraden te vinden zijn!

Niet alleen bij Lucardi denken we er zo over, het merk Guess is het helemaal met ons eens. Dit merk was natuurlijk al bekend en erg geliefd voor de prachtige dames sieraden en breidt zich nu uit met heren sieraden! Guess heeft voor het eerst een heren armbanden collectie uitgebracht, speciaal voor de mannen die hun look net wat extra’s willen geven. Deze nieuwe collectie bestaat uit twee soorten armbanden.

De mannen kunnen gaan voor een stoer gevlochten exemplaar van leer, versierd met stalen accessoires of voor een leren armband van aan elkaar genoopte stalen bolletjes. En wat kan er nou niet ontbreken aan een stylish Guess armband, hét signature bedeltje met het Guess logo natuurlijk! De beide soorten armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en groottes zodat er voor elke man een perfecte match is!

Guess heeft de armbanden zo ontworpen dat ze zowel stoer als stylish zijn en goed passen bij elke look. Of je deze armbanden nou draagt op een dag strak in pak of bij je casual outfit, het kan allemaal.

Psst, voor de vrouwen onder ons… Deze armbanden zijn natuurlijk ook een super leuk cadeautje om aan die ene speciale man mee te verassen!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..