Enkelbandjes! Het is weer vollop zomer en misschien zoek je zelfs alweer het zonnetje op over de grens. En wat is nou een betere accessoires voor in dit seizoen dan een prachtig enkelbandje? En ja, ook dit jaar hebben we weer leuke nieuwe zilveren enkelbandjes aan onze collectie toegevoegd. 

Enkelbandjes zijn dé summer musthave tijdens de zomermaanden. Het blijft een populair sieraad dat makkelijk te combineren is. In de zomer draag je vaak luchtigere kleding en daarom is het extra leuk om je enkels aan te kleden met een of meerdere enkelbandjes. En wat ook vaak leuk is, is om je enkelbandje te combineren met een ander, bijpassend sieraad, zoals een armband. Zoals hieronder op de foto! 

 zomersieraden zilver lucardi
 

Hoe draag je een enkelbandje? 

Doordat we zowel minimalistische modelletjes, als enkelbandjes met figuurtjes zoals sterretjes of hartjes in onze collectie hebben opgenomen, kun je ze perfect met elkaar combineren! Door ons ruime aanbod heb je genoeg keuze om een enkelbandje te kiezen die perfect bij jouw zomerse karakter past. En ondanks dat je je blote enkels ermee laat opvallen, blijven de enkelbandjes een subtiel sieraad om je zomerse look mee af te maken.

Zilveren enkelbandjes bij Lucardi

Er zijn verschillende nieuwe enkelbandjes in het zilver aan de collectie toegevoegd. Zo heb je een mooi enkelbandje met bedels zoals onderstaande voorbeelden, met subtiele sterren, hartjes of rondjes. 

enkelbandje bolletjes lucardi zilver enkelbandje lucardi lucardi sterren enkelbandje zilver

Deze modellen in het zilver zijn al te krijgen voor €29,99, en de enkelbandjes in de collectie van Lucardi beginnen al bij €14,99. De collectie aan enkelbandjes bij ons is gemaakt van sterling zilver, je hoeft je dus geen zorgen te maken om de kwalliteit. Naast het materiaal zilver verkopen we sinds kort ook mooie enkelbandjes in 9 karaat. Een prachtig materiaal met een luxe uitstraling van goud, maar dan beter betaalbaar. Dit komt omdat er minder goud in verwerkt is dan bij sieraden van bijvoorbeeld 14 karaat. En al onze modelletjes zijn ideaal om mee te mixen en matchen, waardoor je eindeloos kan blijven combineren bij al je zomerse outfits. Een hele fijne zomer namens Lucardi! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..