We hebben tot nu toe mogen genieten van een mooie, zonnige zomer in Nederland. Bij dit heerlijke weer grijp je al snel naar kleurrijke, zomerse items zoals jurkjes en korte broeken en daarbij mogen je benen en enkels weer gezien worden! 

Enkelbandjes zijn dé summer musthave tijdens de zomermaanden. Doordat je korte kleding draagt is het extra leuk om je gebruinde enkels aan te kleden met een of meerdere enkelbandjes. Ook wij zijn hier fan in de zomer! Daarom hebben we besloten een aantal nieuwe enkelbandjes aan ons assortiment toe te voegen!

Doordat we zowel minimalistische modelletjes, als enkelbandjes met figuurtjes zoals sterretjes of hartjes in onze collectie hebben opgenomen, kun je ze perfect met elkaar combineren! Door ons ruime aanbod heb je genoeg keuze om een enkelbandje te kiezen die perfect bij jouw zomerse karakter past! En ondanks dat je je blote enkels ermee laat opvallen, blijven de enkelbandjes een subtiel sieraad om je zomerse look mee af te maken!

Ben jij opzoek naar dé perfecte zomeraccessoire? Ga dan voor een echt zilveren enkelbandje 
van Lucardi! We hebben een hoop modelletjes die fijn geprijsd zijn vanaf 9,99! En een extra bonus: al onze enkelbandjes zijn gemaakt van echt zilver, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een groene waas die op je enkel zal verschijnen! Onze modelletjes zijn ideaal om mee te mixen en matchen, waardoor je eindeloos kan blijven combineren bij al je zomerse outfits!   

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..