Onlangs hebben wij een nieuwe collectie aan ons assortiment toegevoegd! Benieuwd naar deze klassieke sieraden met een moderne twist? Lees dan meer over Collette in deze blog!

 

 

 

 

 

 

Collette La Colletion is een collectie bestaande uit goldplated oorbellen, kettingen en armbanden die allemaal voorzien zijn van verschillende kleuren zirkonia stenen. In totaal is deze collectie verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren stenen én zijn er verschillende soorten oorbellen en kettingen!


Zo heeft deze collectie oorbellen, armbanden en kettingen die voorzien zijn van zowel witte- als gekleurde zirkonia stenen en hebben daardoor een klassieke, chique uitstraling. Met deze sieraden steel je op ieder moment van de dag de show! Deze collectie is ook perfect als finishing touch voor bijvoorbeeld je gala- of kerstoutfit! De sieraden zijn subtiel qua grootte maar geven je outfit de perfecte hoeveelheid bling.

Daarnaast heeft Collette La Collection ook nog sieraden die enkel voorzien zijn van gekleurde stenen. Zo zijn de
kettingen en oorbellen voorzien van rode, champagne, gele, groene, blauwe en paarse stenen. Met deze sieraden kun je je outfit voorzien van wat kleur of juist de kleuren in je outfit extra laten opvallen door ze te combineren met sieraden uit de Collette collectie.

Of je nu de voorkeur geeft aan goldplated sieraden met maar één kleur steen of juist fan bent van sieraden die van meerdere kleuren stenen voorzien zijn, Collette La Collection heeft het allemaal te bieden!
 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..