In de wereld van de sieraden blijven de trends maar komen en sinds kort kunnen we weer een nieuwe trend toevoegen aan die deze zomer dé eye-catcher zal zijn, want horloges met metallic look zijn hot en hét item van komende zomer.

Natuurlijk hebben we allemaal onze favoriet wanneer het op horloges aankomt. De ene geeft de voorkeur aan een metalen band, terwijl de ander het liefste voor een horloge met leren bandje kiest.
Bij de nieuwste horlogetrend, waarbij de bandjes voorzien zijn van een metallic kleurtje, vormen de horloges een échte eye-catcher. Perfect voor iemand die graag een statement wil maken in haar daily outfit! Wij van Lucardi zijn ook als een blok voor deze trend gevallen!

Omdat de horloges met metallic look zijn vaak voorzien van vrolijke kleurtjes, is deze trend ideaal om te combineren met een zomerse outfit. Door de metallic finish van de bandjes vallen de horloges extra goed op in de zomerse zon, en zijn dus ook erg leuk om te dragen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Ook wij hebben deze trend ook aan onze collectie toegevoegd. Zo zijn er een aantal Clueless horloges met een metallic gekleurd bandje, zoals bijvoorbeeld een horloge met roze metallic bandje. Ook hebben we de Colours by Kate horloges voorzien van een metallic look, door onder andere dit zilver gekleurde horloge toe te voegen aan onze collectie. Zo is genoeg keuze in kleur en soorten bandjes, zodat je van de zomer in ieder geval een statement kan maken met een metallic gekleurd horloge!

Zou jij een metallic horloge willen dragen deze zomer?

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..