20% extra kassakorting op initial en sterrenbeeld sieraden. Shop Nu!

Vintage comeback! Heb jij deze pareltjes al gespot? Naast de schelpentrend zijn parelsieraden dé zomerse musthaves van dit jaar.

Parels saai en tuttig? Think again! Deze vintage trend is terug van weggeweest en is populairder dan ooit. Parel sieraden werden vroeger gezien als ouderwets en werd alleen gedragen door oudere vrouwen. Steeds vaker zien we bekende, stijlvolle vrouwen rondlopen met parel sieraden. De parel kan jouw outfit net iets meer glans geven en is heel makkelijk te combineren. Je geeft een nette look een chic randje of jouw vintage look net iets meer karakter.

Zo draag je parels

Je kunt sieraden met parels op verschillende manieren dragen. De parel heeft misschien een klassieke reputatie maar parels kunnen ook ontzettend stoer zijn. Wil je een statement maken? Kies dan voor een oorbel of ketting met grote parels. Maak je look af met een oversized trui en rokje met een printje en jouw outfit is helemaal klaar. De oorbellen worden meteen de eyecatcher van jouw look. Wil je het iets subtieler houden? Kies dan voor een wat kleiner pareltje in de vorm van bijvoorbeeld studoorbellen.

Parels voor in je haar

De parel komt tegenwoordig niet alleen terug in sieraden zoals ringen, kettingen en oorbellen, maar is ook vaak terug te zien in het haar! Haarclips met parels zijn de ultieme finishing touch. Naast dat het ontzettend leuk staat, houdt het ook je haren uit het gezicht. Wat je ook vaak ziet is dat meerdere haarclips samen met elkaar worden gedragen. The more the better!  Je kunt deze haarclips met los haar dragen als jij je haren bijvoorbeeld mooi hebt gekruld. Maar ook bij een opgestoken kapsel staan deze haarclips mooi!

Durf jij deze trend te combineren met jouw stijl? Bekijk hier of jouw perfecte parel sieraad er tussen zit!

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..