Nu het zonnetje steeds vaker doorbreekt, worden de haren ook steeds vaker weer opgestoken. Ben jij inmiddels uitgekeken op een standaard paardenstaartje of knot? Met onze haaraccessoires geef je jouw kapsel een nieuwe twist!

Paardenstaartjes zie je altijd en overal. Wie heeft er nou nooit een paardenstaartje in? Hoewel dit kapsel erg praktisch is omdat je haren lekker uit je gezicht zitten, kan een paardenstaartje soms best saai zijn. Geef je staart een nieuwe uitstraling door er een haaraccessoire aan toe te voegen! Zet je haren nog in de krul en je hebt de perfecte boho hairdo gecreëerd.

Knotjes zijn een favoriete go-to kapsel. Er zijn zoveel opties! Je kunt kiezen voor een strak en stijlvol ballerina knotje voor bijvoorbeeld naar je werk. Heb je een leuk strandfeestje? Ga dan voor een nonchalante look met een messy bun. Ook met knotjes kun je variëren want een knot hoeft niet altijd op je hoofd te zitten. Maak je knot een beetje aan de zijkant voor een speels effect of juist heel laag achter je hoofd voor een chique look. Voeg nog een velvet haarband toe aan je bent helemaal ready voor de dag.

Ben jij iemand die haar haar elke dag los draagt en toch het gevoel heeft dat er iets ontbreekt aan je outfit? Misschien hebben jouw lokken wel een haaraccessoire nodig. Naast het feit je een fashion statement maakt, helpen accessoires zoals haarbandjes er ook voor dat je haren uit je gezicht blijven. Handig voor als de temperaturen oplopen tijdens de zomer!

Welke kapsels creëer jij met haaraccessoires?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..