Profiteer t/m 5 december van een gratis cadeaudoosje bij jouw aankoop. Shop Nu!

Hou jij ook zo van het bruisende en trendy gevoel van dé shop stad van de wereld? Wij hebben ons laten inspireren door juist dat gevoel dat je alleen in New York krijgt.. Onze nieuwe collectie Donna Mae armbanden zijn net als een echte New Yorkse, stoer, stylish met een touch of glamour.

En de mesh armbandjes zijn ook helemaal van nú! Je kan dit seizoen namelijk niet meer gezien worden zonder. Of het nu in je armbandje, ketting of horloge is, mesh is een musthave.

De collectie armbandjes van Donna Mae zijn van staal en verkrijgbaar in de 3 populairste kleurtjes. Zilverkleurig, goudkleurig en de rosé variant om niet te vergeten.  En ze hebben allemaal een leuk hangertje met sparkling kristal.

Of je nu een leuk passend symbooltje wil zoals een lief hartje, sterretje, een hoefijzer voor wat extra geluk. Of een letterhanger die voor jou een speciale betekenis heeft. De kans is groot dat je hem in deze collectie vindt.

Enne handig! De Donna Mae armbanden hebben een magneetsluiting, zodat je ze supermakkelijk zelf om kan doen. Door het kleine kettinkje wat er aan vast zit, kun je de armband niet verliezen mocht het magneetje per ongeluk open gaan!

Dus ben jij ready for the New York Feeling?

Shop jouw Donna Mae armbandje nu bij Lucardi. Ze zijn verkrijgbaar in de winkel een onze online shop.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..