Vier de verjaardag van de koning door jezelf te trakteren op sprankelende, rosékleurige items uit onze collectie.

Als er een moment is om rosékleurige sieraden te dragen, is dat natuurlijk met Koningsdag! Wist je dat we ruim 600 rosékleurige dames sieraden online hebben staan in onze webshop? Genoeg keus dus! Zilver en goldplated sieraden zijn ontzettend populair waarbij rosékleurige sieraden toch vaak vergeten worden. Dat is zonde! Rosékleurige sieraden zijn de ideale uitkomst als je niet kunt kiezen tussen zilver en goldplated. Daarnaast ben je ook nog een uniek omdat dit minder vaak wordt gedragen.

Wij zijn dol op rosékleurige sieraden, jij ook? More = more als je het aan ons vraagt! Combineer daarom verschillende soorten sieraden met elkaar om je look extra feestelijk te maken. Een van onze populairste merken is het merk Guess. Deze sieraden zijn gemaakt van staal en gaan daardoor erg lang mee. In de Guess collectie vind je bijna elk sieraad in een rosékleurige variant. Hoe fijn is dat! Ook de Shades by Kate collectie bestaat uit armbanden, kettingen, ringen en oorbellen in verschillende stijlen in deze mooie kleur. Wil je het juist iets simpeler houden met Koningsdag? De More Stories lijn staat bekend om zijn minimalistische designs en ook hier vind je heel veel mooie sieraden waar je jouw look helemaal mee kan afmaken.

Je maakt pas echt een statement door een rosékleurig horloge toe te voegen aan je outfit. In de collectie van Donna Mae vind je twee verschillende horloges met een rosékleurige band. Ook bij de merken Regal  en Casio vind je meerdere exemplaren in deze kleur. Ga jij voor een klassiek horloge of juist voor een stoerder model?

Maak de koning trots door je outfit helemaal af te stemmen op de lievelingskleur van Nederland!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..