De zomervakantie is inmiddels alweer voorbij en de scholen zijn langzaam weer begonnen. Ben jij in de klaslokalen alweer aan het wegdromen naar je volgende vakantie? Één voordeel van het nieuwe schooljaar: jij kunt fris aan het schooljaar beginnen met een nieuwe, trendy look! Zoek een outfit uit waarbij jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt, en die eerste indruk die je maakt zal sowieso goed zijn! Vergeet niet je outfit af te maken met een aantal sieraden, want met accessoires laat je goed je karakter zien! In deze blog kun je inspiratie opdoen voor jouw perfecte back-to-school look! 
Ben je iemand die een grote liefde heeft voor minimalistische sieraden? Maak dan je back-to-school outfit af door een hoop van deze sieraden met elkaar te combineren. Je kunt bij een off-shoulder top bijvoorbeeld onze minimalistische chokers combineren met een wat langer kettinkje. Ook kun je verschillende fijne armbandjes dragen waardoor je je outfit een speels en vrolijke uitstraling geeft. 
Hou je ervan om iets in je outfit goed te laten opvallen? Je kunt natuurlijk gaan voor een opvallend printje in je outfit, maar ook kiezen voor een uniek en opvallend horloge! Zo kun je de nieuwe Limited Edition horloges van Regal combineren met je outfit, én heb je gelijk een handig spiegeltje op zak om bijvoorbeeld je lipstick mee te kunnen bij werken! Of je kunt kiezen voor een fel kleurtje met onze Colours by Kate horloges, waardoor je nog nét iets langer kan genieten van het zomerse gevoel terwijl je in de schoolbanken zit!
Of geef je de voorkeur aan een outfit die een wat chiquere uitstraling heeft? Je kunt er dan voor kiezen om je stijlvolle outfit af te maken met een van onze Casio retro horloges en sieraden van ons nieuwe merk Collette. Met goudkleurige accessoires zit je altijd goed wanneer een goede indruk wil maken op je nieuwe klasgenoten! 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..