We gaan richting de zomer, dus is het weer tijd voor een hoop nieuwe trends. In deze shop the look leggen we diverse looks uit die deze zomer hotter dan hot worden!

Pink and flowers
Zodra de zon weer begint te schijnen, verschijnt de bloemenprint al snel in het straatbeeld. Ook in sieraden zien we vaak bloemvorige exemplaren gedragen worden, vaak in combinatie met de kleur roze. En als je van subtiele bloemenprint houdt, kun je gaan voor bloemvormige stekers van Guess of een enkelbandje met zilverkleurige bloemetjes! De kleur roze wordt ook vaak gecombineerd met bloemenprintjes. De print en de kleur zijn namelijk beide enorm vrouwelijk en versterken elkaar in een vrolijke uitstraling! Wanneer je een outfit draagt met bloemenprint en vervolgens sieraden aandoet waarin de kleur roze naar voren komt, zal dit je outfit een kleurrijke en vrolijke uitstraling geven!All natural
Een nieuwe trend deze zomer heeft te maken met de bloemenprint, maar is toch nét weer anders. Deze zomer nemen namelijk de bladvormige sieraden en printjes het modebeeld over. Natuurlijke kleuren en printjes zijn helemaal hot en dus is het een ware must om dit te verwerken in je dagelijkse outfit! Zo kun je gaan voor een Clueless horloge met pauwenveerprint, die je kan combineren met een klavertje vier armbandje van Sweet to Send!


Adventurous
Kakigroen is dé modekleur voor deze zomer. Ben je iemand die graag op avontuur gaat en de voorkeur geeft aan een wat stoerdere look? Combineer dan wat stalen sieraden met je daily outfit, op die manier geef je je outfit een stoere en avontuurlijke look. Ook past een pilotenbril perfect bij een avontuurlijke outfit, en wist je dat we bij Lucardi ook een aantal zonnebrillen verkopen?
Welke van deze drie looks is bij jou favoriet?
 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..