Inmiddels zitten we midden in de zomer, maar het is nog geen komkommertijd bij Lucardi. De afgelopen tijd hebben wij ons assortiment weer flink aangevuld met de laatste trends. In deze blog laten we je zien hoe je deze nieuwe sieraden kan combineren met je daily outfit!

It’s all meshy!
De mesh horloges zijn al een tijdje hot en happening! Sinds kort zijn er ook een aantal meshy sieraden opgedoken en ook wij hebben deze trend toegevoegd aan onze collectie! Zo hebben wij de collectie van Donna Mae uitgebreid met nieuwe mesh armbandjes. Deze armbandjes zijn met en zonder kristal verkrijgbaar, dus zijn ze bij iedere outfit te dragen en ideaal om te combineren met andere armbandjes.

New Nouveau
De sieraden van Nouveau Vintage zijn ideaal om te combineren met een wat chiquere zomerse look. Sinds kort verkopen we ook stalen horloges, perfect om te dragen wanneer je je look wilt afmaken met een aantal sieraden. Door een horloge aan je outfit toe te voegen, geef je deze nét dat beetje extra en maak je hem helemaal af.

Pretty in pastel
Ook de pastelkleuren zijn helemaal in deze zomer. Deze tinten zorgen voor vrolijke outfits in de straten. Wij zijn ook fan sieraden in deze kleur, en hebben daarom pastel gekleurde items toegevoegd aan ons assortiment! Zo zijn de nieuwe horloges van Colours by Kate perfect om te dragen bij een basic outfit. Door het dragen van een pastel gekleurd horloge geef je je look een zomers tintje zonder je stijl een drukke uitstraling te geven.
Welk artikel wil jij graag toevoegen aan je sieraden stash?
 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..