Wil jij helemaal op de hoogte zijn van de laatste sieradentrends? Dan ben bij Lucardi Juwelier helemaal goed! Je leest in dit blogartikel welke trends op het gebied van sieraden, accessoires en horloges deze winter populair zijn. 

Wat zijn de sieradentrends van deze winter? 

  • Combineer met kleur!

Niet alleen gouden en zilveren sieraden zijn leuk om te dragen, maar kleur kan tegenwoordig ook weer! Je ziet het in armbandjes, kettingen en ook bij ringen of oorbellen. Zo worden bijvoorbeeld kralen gebruikt voor een speelse look. Ook zijn steentjes populair, zoals edelstenen, geboortestenen of zirkoniasteentjes. Ben jij ook fan? Check dan eens onze Endless collectie!

sieraden met kleur trend winter lucardi

kleur trend sieraden lucardi

Een trend die al wat langer speelt zijn de sieraden met letter of initiaal. Je kan hierin eindeloos varieren, omdat er zoveel mogelijkheden zijn: kies voor je eigen voorletter, je hele naam of de eerste letters van jou en je vriend(in). Bij Lucardi shop je lettersieraden in allerlei soorten en maten. Zie hieronder verschillende foto's voor inspiratie!

letter sieraad lucardi

letter sieraad armband lucardi

  • Sieraden met geboortesteen of sieraden met edelsteen

Sieraden met edelstenen of geboortestenen zijn erg populair. Zo ben je zelf vrij om te kiezen voor een mooie edelsteen, want elke steen heeft een andere betekenins en werking. Daarnaast zijn de geboortestenen perfect voor een ketting of armband, omdat je kiest voor jouw geboortemaand, of juist die van iemand die veel voor je betekend. En een perfect cadeautje!

sieraden trends winter lucardi

lucardi winter sieraden trends

  • Ga voor gouden sieraden, 9 karaat of goldplated

Vaak blijven mensen weg van goudkleurige sieraden omdat het "te zwaar" lijkt. Maar wist je gouden sieraden bij iedereen heel mooi kunnen staan? Het is maar net hoe je dit combineert, met andere sieraden - maar ook met jouw outfit! Gouden sieraden kan je zélfs combineren met een mooie zilveren exemplaar. Laat je inspireren door onderstaande combinaties!

sieraden trends winter lucardi

sieraden trends lucardi winter goud

  • Schakelarmbandjes

De schakelarmbandjes. Deze mogen natuurljk niet missen in de wintertrends van dit jaar, want deze zien we overal! Het leuke van de schakelarmband, ook wel de "closed forever" armband, is dat het een mooi, klassiek item is wat je altijd nog kan dragen. Ook is het makkelijk te combineren met andere sieraden. Win-win dus!

schakelarmband trend sieraden lucardi

sieraden trend schakelarmband

Shop de nieuwste trends op Lucardi.nl

Wil jij graag nog meer inspriratie zien, of juist alle sieraden zien die nu populair zijn? Check dan de webshop van Lucardi.nl. Hier zie je alle nieuwste sieraden én de laatste aanbiedingen. Liever naar de winkel om het item in het echt te bekijken? Al onze filialen vind je op deze pagina, met informatie over de adresgegevens, services en openingstijden. 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..