50% korting op alle 14 karaat en diamant sieraden t/m 9 mei. Shop Nu!

Het is weer bijna Valentijn. De dag waarop jij jouw lief of iemand anders om wie je geeft is extra kan verrassen. En hoe kan dit nu beter dan met een prachtig sieraad van Lucardi?

Lucardi heeft een speciale Valentijnscollectie samengesteld. Deze collectie zal echt in het teken van de liefde staan. De campagnequote is dan ook niet voor niets; ‘Liefde voor jou’! Omdat we nog even moeten wachten voordat deze collectie verkrijgbaar is, zullen we alvast een kleine sneak peak weggeven.

Het perfecte cadeau om jouw lief te verrassen, zullen deze prachtige diamanten vriendschapsringen zijn. Bijzondere ringen voor jullie samen, die in het teken zullen staan voor de speciale band die jullie hebben. De ringen zijn verpakt in een luxe houten doosje. Dit perfecte cadeau voor jullie samen is speciaal voor de Valentijn afgeprijsd van €199,99 naar €99,99.  

Ook zijn er tijdens de Valentijn weer de mooiste cadeausets verkrijgbaar. Leuk om te geven én om te krijgen! Deze speciale Valentijn cadeauset met zilveren ketting, armband en oorbellen met zirkonia is afgeprijsd van 79,99 naar €39,99. Een uniek en compleet cadeautje! Die wil je zelf toch ook?

Toch iets stoerders geven tijdens de Valentijn? 
Dan is deze Regal horloge set een perfect cadeautje. Het Love setje is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Speciaal voor de Valentijn is het horloge met de gratis armband extra mooi ingepakt! Het setje zit verpakt in een cadeaudoosje waar de deksel in het teken van de liefde staat. Een heel bijzonder cadeautje voor jouw lief of juist voor jezelf!

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt geven of wat je wilt vragen tijdens de Valentijn? Bekijk dan binnenkort onze ‘Top 10 Valentijncadeaus voor haar’ en ‘Top 10 Valentijncadeaus voor hem’ en doe inspiratie op voor de leukste cadeautjes.

Weet jij wél al wat je wilt hebben, maar lukt het nog niet om jouw lief de hints te geven voor dit cadeautje? Lees dan binnenkort onze blog, hoe je jouw lief kan hinten op welk cadeautje je graag zou willen hebben!

Eind januari is de Valentijnscollectie van Lucardi verkrijgbaar. Dus nog heel even wachten voordat je het perfecte cadeautje kan kopen voor jouw lief! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..