Terug van weggeweest, sieraden met een bohemian look. Je kent ze misschien nog wel uit de jaren ’90, maar ze zijn ook nu weer helemaal hot!

Op het moment dat onze inkoper Wendy ons de nieuwe Bali inspired collectie liet zien, werden wij meteen dolenthousiast! Onze handen schoten van links naar rechts om alles te voelen, te bekijken én natuurlijk te passen.

Vintage look
De sieraden hebben allerlei mooie gedetailleerde bewerkingen. Net zoals de sieraden uit Bali, waar alle details met de hand worden aangebracht. Sieraden die dus net even anders zijn dan dat je gewend was. Deze look wordt waarschijnlijk jouw nieuwe favoriet, sieraden die je niet meer af wil doen! Deze vintage look sieraden in simpele vormen zijn dan ook dé trend van dit moment.

Mix & match
De Bohemian look is ook nog eens super makkelijk te combineren met andere stijlen, zodat je een unieke look creëert. Zo zijn de minimalistische sieraden uit de More Stories collectie een perfecte match met deze nieuwe lijn.

Combineer bijvoorbeeld je studs en hoops makkelijk samen voor een trendy earparty!

Een sneak peek
Wij geven jullie alvast een sneak peek van de nieuwe Bali Inspired sieraden, zodat jij je verlanglijstje alvast kan klaar maken!

Maak jouw najaarslook dus helemaal af met de nieuwste en lekker betaalbare Bali inspired sieraden. Deze collectie zijn verkrijgbaar vanaf half november op www.lucardi.nl. 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..