Ja, dit is ‘m dan: de nieuwe armband van Pink Ribbon. Het is de tiende armband op rij, waarvan de opbrengst ieder jaar weer bijdraagt aan het onderzoek van borstkanker. De maand oktober staat in het teken van deze ziekte en Pink Ribbon heeft daarom een nieuwe campagne gelanceerd: OverLeven.

In deze campagne wil Pink Ribbon voornamelijk de nadruk leggen op de lange termijn gevolgen van borstkanker. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker en 3200 mensen overlijden hier per jaar aan. dit is een groot aantal, maar ook als je borstkanker overleefd, kan dit nare gevolgen hebben waar niet zo veel bij stil wordt gestaan. De bestraling en chemotherapieën kunnen hart en vaatziekten veroorzaken  en vaak moeten de patiënten ook leren leven zonder borsten, of met onvruchtbaarheid.

Lucardi heeft daarom besloten om Pink Ribbon te steunen voor onderzoek, zodat zowel de behandelingen als de nazorg verbeterd kunnen worden. Samen gaan we voor een langer leven voor de (ex)borstkankerpatiënt!

Ook jij kan hiermee helpen, door de nieuwe Pink Ribbon armband te kopen. Dit jaar bestaat het sieraad uit 4 schattige armbandjes die je zowel samen als los kunt dragen. De armband kost €9,99 waarvan €4,26 wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. De armband is te koop in de Lucardi webshop en mocht je in oktober in onze webshop een aankoop doen boven de €60,-, dan krijg je de armband van ons cadeau!

Wil jij ook je steentje bijdragen aan borstkankeronderzoek? Je shopt de Pink Ribbon armband hier! 

Of ga naar www.pinkribbon.nl


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..