Members only: elk tweede paar oorbellen 50% korting. Shop Nu!

Ambanden Tabitha Lucardi

Shop de nieuwe Guess sieraden nu bij Lucardi!

In samenwerking met zangeres Tabitha zetten we onze Guess collectie, die exclusief te koop is bij Lucardi, in het zonnetje. Moederdag komt er weer bijna aan en de sieraden van het merk Guess zijn het perfecte cadeautje om dit jaar te geven. Misschien wil je jezelf wel even flink verwennen tijdens Moederdag: we support self love!

In onze Guess collectie vind je verschillende soorten sieraden zoals de populaire bangles, bijpassende oorbellen of een mooie ketting om de set helemaal af te maken. De sieraden zijn verkrijgbaar in staal, roséplated en goldplated. Zo kun je je favoriete Guess items afstemmen op elke outfit.

Sieraden Tabitha Guess Bangles Guess

Stalen Guess bangles in staal, rosé- en goldplated

Op de afbeelding hierboven draagt Tabitha bijvoorbeeld de stalen Guess sieraden die zijn afgewerkt met een hart. De oorbellen die ze in heeft zijn de oorringen met een hart en heeft ze gecombineerd met de bijpassende studs. Om de hele look af te maken, heeft ze de matching armbanden en ketting om. Als je het aan ons vraagt, is dit een ideale look voor Moederdag!

De Guess bangles zijn ontzettend geliefd en worden al door velen van jullie dagelijks met veel plezier gedragen. Speciaal voor Moederdag hebben we nieuwe bangles toegevoegd aan onze collectie. Deze nieuwe variant bangles zijn aan de bovenkant volledig bedrukt met het 4G Guess logo en zijn aan de onderkant voorzien van de tekst ‘’GUESS’’. Deze bangles kun je in 3 verschillende uitvoeringen shoppen voor maar 29,99 per bangle.

Oorbellen Tabitha Guess

Deze look van Tabitha geeft weer dat je met je Guess sieraden ook een stoere kant kunt laten zien. Vervang je oorbellen bijvoorbeeld voor grote creolen. De oorbellen die Tabitha hier in heeft hebben een driehoekige hanger die is bedrukt met het Guess logo. De hanger is rondom versierd met schitterende Swarovski Crystals. Uiteraard komen deze oorbellen met matching armbanden en ketting.

Bekijk nu de hele Guess collectie op onze website en wie weet vind jij daar een sieraad die perfect bij jouw moeder past.

Vergeet ook niet om Tabitha te volgen op Instagram via @tabithamusik om te zien hoe zij haar eerste Moederdag dit jaar zal vieren 😊


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..