Shop alle zilveren sieraden met de actie 2+1 gratis. Shop Nu!

Time to spice up your feed! Nu het zonnetje steeds vaker schijnt, is dit het perfecte moment leuke foto’s te maken voor in je feed. Hoewel we misschien meer binnen zitten dan we zouden willen, betekent dit niet dat we minder leuke foto’s kunnen maken. Meteen een leuke bezigheid!

We hebben een aantal tips voor je verzameld hoe je de mooiste foto’s kunt maken die wij zelf ook toepassen op ons eigen Instagramaccount @lucardi_juwelier. Volg jij ons al?

#1: Zoek de juiste belichting

Onze eerste tip en misschien ben de belangrijkste: zoek het licht op! Zodra er goed licht is, wordt je foto hier meteen een stuk mooier van. Probeer het eens uit door een foto te maken tegen het licht in. Je merkt meteen dat jouw foto te donker wordt. Maak je de foto in de zon wordt je foto te overbelicht. Het is misschien even zoeken maar zodra je het perfecte licht hebt gevonden, kun je eindeloos veel mooie foto’s schieten.

oorbellen lucardi juwelier ringen lucardi juwelier

#2: It’s all about the angles

Deze tip is misschien voor de hand liggend, maar we betrappen onszelf er op dat we deze niet altijd toepassen terwijl het een kleine moeite is waardoor jouw foto meteen veranderd. Wil jij een leuke foto met je voor camera maken? Probeer je hoofd dan een beetje te kantelen waardoor je gezicht meer diepte krijgt. Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je altijd je foto beter van bovenaf kan maken in plaats van vanonder. Maak je een foto waar heel je lichaam op staat? Probeer dan een been voor de andere been te zetten of een van je armen in je zij. Dit breekt de lijn op in je foto en maakt je houding net iets speelser.

piercings lucardi instagram fotos earparty lucardi juwelier

#3: Gebruik props in flatlays

Wil jij een flatlay maken van bepaalde spullen voor in je feed? Maak dan gebruik van props om je foto mee op te fleuren! Met props kun je thema’s makkelijk verwerken in je foto, dit zijn bijvoorbeeld schelpen en zand voor een zomers gevoel. Hierdoor valt je foto ook meer op dan wanneer je alleen een item in je flatlay hebt. Props hoeven niet duur of bijzonder te zijn. Een vaasje in je kast, het schoteltje op je make-uptafel of het stukje karton wat je van een verpakking hebt bewaard die je mooi vond, werkelijk álles kan je gebruiken als prop voor in je foto.

 ring goldplated lucardi lucardi juwelier earcuffs

#4: Maak meerdere foto’s

Weet jij hoe jouw foto er uit moet komen te zien en ben jij helemaal ready om de foto te maken? Houd het dan niet bij één foto! Maak meerdere foto’s achter elkaar waar je je houding of de spullen in je flatlay net een beetje verandert. Zo heb je achteraf keuze uit meerdere foto’s! Daarnaast kan je een sfeer creeëren in jouw feed door meerdere foto's van één "shoot" te gebruiken. 

#5: Laat je inspireren

Telkens wanneer wij gaan shooten voor Instagram zoeken we van tevoren foto’s op ter inspiratie. Dit doen we via Pinterest en Instagram zelf. Door naar voorbeelden te zoeken heb je al een idee hoe je jouw foto er uit kan laten zien. Combineer meerdere foto’s die jij mooi vindt om het ultieme plaatje van jezelf te shooten.

#6: Filters are your best friend!

Is je foto gemaakt maar ben je er toch niet helemaal tevreden mee? Dan kun je altijd nog filters of leuke effecten toevoegen. Pas het licht een beetje aan, voeg wat schaduwen toe en voíla: een totaal andere foto!

Ga jij nu oefenen met het maken van foto’s met sieraden van Lucardi? Tag ons dan in je foto of gebruik de hashtag #lucardilife in de beschrijving! We vinden het leuk om al jullie foto’s te zien en wie weet belandt jouw foto wel op onze website. Maandelijks kiezen we ook onze 4 favoriete posts uit en die belonen we met een giftcard van €50, hoe leuk is dat!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..