Het was een mooie tijd, de jaren ’10 en ’20: prachtige jurken, weelderige stoffen en sierlijke accessoires. Een modebeeld met een heerlijk klassieke uitstraling, maar ook super elegant.

Tja, wij zouden wel eens een dagje in Downton Abbey willen leven… maar voorlopig settelen we ons voor een klein stukje elegantie uit die tijd: de klassieke goudkleurige sieraden met edelstenen.

Je kent de stijl van de juweeltjes vast wel, als je ooit door je oma’s juwelenkistje gesnuffeld hebt. Maar de zoektocht naar al het moois uit die tijd hoeft niet meer! Nouveau Vintage is namelijk een collectie die het heden met het verleden combineert. De klassieke vintage stijl, maar met hippe en schattige kleurtjes.

De sieraden zijn goldplated en in de vorm van de old-fashioned bloem. Een grote gekleurde zirkonia steen in het midden, met allemaal kleine doorzichtige zirkonia steentjes er om heen. Lekker classy en chic! De winterkleurtjes van de collectie zijn net nieuw binnen bij Lucardi. Allerlei tinten dieprood, paars, blauw en groen. Zo kun je de juweeltjes combineren met je kleding die nu in de mode is.

Add a touch of vintage, want je kunt deze juweeltjes, zowel los, als in een compleet setje kopen. Er zijn oorbellen, een ketting, een ring en nu zelfs een bijpassend horloge! We love it! Je shopt alles van Nouveau Vintage hier!    


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..