Een tijdje geleden schreven we een blog over onze Bali Treasures sieradencollectie. Gelukkig bleken niet alleen wij van Lucardi erg enthousiast te zijn, jullie deelden massaal dit enthousiasme! En daarom kunnen wij nu vol trots vertellen dat we onze collectie hebben uitgebreid en dat deze collectie zowel online als in de winkels verkrijgbaar is!

Daarom leek mij dit hét moment en dé plek om jullie een heads-up te geven van onze producten die aan de collectie toegevoegd zijn.

Kleur

Daar waar we eerder vooral voor de bohemian look gingen met de vintage zilverlook, zien we nu steeds meer kleur in onze collectie terug. Een van de populaire kleuren van deze tijd is turquoise. Dit hebben we dan ook terug laten komen in zowel oorbellen, ringen, kettingen als armbanden. Een aantal producten zijn afgezet met mooie gekleurde natuursteentjes,  de volledige turquoise Bali sieraden collectie vind je hier.

Vormen

Het leuke van deze trend is dat alles is toegestaan. Of je nu sieraden met vormen van dieren of planten draagt, alles mag gezien worden! De collectie is dan ook uitgebreid met sieraden met veren, een lotusbloem, knopen en rozen. Het leuke hiervan is dat je hierdoor een volledige set kunt samenstellen. Neem bijvoorbeeld deze leuke, kleurrijke sieraden in de vorm van een oog. Mijn persoonlijke favoriet? De veer! En dan vooral de ring, past bij iedere outfit! 

Schakelarmbanden

De schakelarmbanden zijn zéker het benoemen waard. Waar de collectie eerst voornamelijk bestond uit bedelarmbanden en bangles, kunnen we nu vol trots de schakelarmbanden voor dames presenteren! Deze armbanden zijn een échte bestseller uit onze Bali collectie, vooral omdat het zo leuk is om deze armbanden met elkaar te combineren. Je kunt alle schakels met elkaar matchen, bijvoorbeeld de franse gourmet schakel met de vossenstaartschakel. Benieuwd naar deze collectie? Die vind je hier.

Cadeausets

Last but surely not least, we verkopen de Bali sieraden ook in cadeausets! De cadeausets zijn verkrijgbaar vanaf €19,99 en het leuke is dat je kunt kiezen uit verschillende stijlen binnen de Bali collectie. Zo kun je onder andere kiezen voor vormen als een roos of een olifant, maar ook oorringetjes in combinatie met oorknopjes. Leuk om te geven, maar misschien nog wel leuker om jezelf cadeau te doen!

En het leukste aan deze collectie? Het materiaal is van écht zilver, en tegen een lage prijs!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..