Ben jij ook zo trots op jouw papa? En heeft hij volgens jou een extra mooie Vadergdag verdiend? We hebben voor jou daarom een blog vol tips, handigheidjes en inspiratie geschreven.

 

Wat voor sieraden of horlogetype is jouw vader?

Géén idee welk sieraad of horloge je voor je vader moet kopen op Vaderdag? We hebben voor jou een testje gemaakt om erachter te komen wat het beste bij hem zal passen. Gewoon even de vragen beantwoorden en aan het einde tellen hoeveel A’s B’s C’s of D’s je hebt!

Weet je (inmiddels) welk sieraad je wilt hebben, maar zou je niet weten wat zijn ringmaat is? We hebben er voor jou 6 tips om stiekem achter iemands ringmaat te komen. Deze zijn eigenlijk bedoeld voor een dames ringmaat, maar dit kan net zo goed voor papa's!

 

Inspiratie voor een bijzondere Vaderdag!

Wellicht heb jij al allerlei super goede ideeen om jouw vader de laten zie hoe trots je op hem bent! Maar misschien kun je nog wel wat hulp gebruiken.

Op Vaderdag wil je hem natuurlijk laten weten hoe gek je op hem bent. En dat kan perfect door hem heel de dag door met allerlei klusjes te helpen. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat hij een échte relaxte Vaderdag heeft.

Natuurlijk kun je je vader een leuk cadeautje geven, een mooi sieraad of horloge bijvoorbeeld, maar het is ook leuk om daarnáást je vader te verrassen met leuke activiteiten die je samen kunt doen! Father-and-child-bonding-time! Hier vind je de top 8 Vaderdag uitjes


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..