Yeah! De Lucardi filialen poppen op de laatste tijd. We er hebben in drie weken tijd niet één, maar zelfs twee nieuwe filialen bijgekregen! De eerste in Den Bosch en de tweede in Hellevoetsluis!

Lucardi Juwelier Den Bosch Helftheuvel

Lucardi aan de Kerkstraat in het centrum heeft er een zusje bijgekregen! De nieuwe winkel is te vinden in winkelcentrum de Helftheuvel en wij zijn er superblij mee! Over een tweede filiaal in Den Bosch werd al een tijdje nagedacht. Het eerste filiaal liep namelijk erg goed en er werd door klanten veel gevraagd waarom Lucardi niet óók in het winkelcentrum zat. Deze vraag besloten we serieus te nemen!

Lucardi Juwelier Hellevoetsluis

Ook het nieuwe filiaal in Hellevoetsluis is er eentje om trots op te zijn! Ondanks dat dit de eerste Lucardi is in Hellevoetsluis, hebben we wel veel klanten die in de gemeente wonen. Zij komen regelmatig shoppen in de dichtstbijzijnde winkels in Spijkenisse en Hoogvliet. Tijd voor een winkel wat dichter in de buurt, vonden wij! 

Lucardi Hellevoetsluis bevindt zich in het mooie winkelcentrum de Struytse Hoeck!

De verbouwingen

Toen de sleutels binnen waren konden we starten met de bouw. Er is dagen lang geklust, om de winkels de echte Lucardi look-and-feel te geven. De filialen kregen een gloednieuw interieur en om de sieraden en horloges het beste te showen, is er gebruik gemaakt van veel glazen kasten en mooie verlichting.

Daarna begon het inrichten… en dit vinden wij stiekem het allerleukst! Alle sieraden en horloges zijn zorgvuldig in de kasten geplaatst. Het toevoegen van de stijlvolle achterwanden en displays met mooie foto’s gaf de winkel een extra stijlvolle look. Ons nieuwe logo op de gevels was the finishing touch! 

Kom dus snel langs als je in de buurt bent! Enne… ook als je niet in de buurt bent: wees dan niet getreurd, we kunnen je alvast vertellen dat er dit jaar nóg negen nieuwe Lucardi’s geopend worden!

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..