Valentine’s is coming up! Bij Lucardi houden we van deze dag, alles staat bij ons al weken in het teken van de liefde. De roze en rode hartjes vliegen je om de oren, maar om écht een mooie Valentijn campagne neer te zetten waren er goede foto’s nodig. Dus dat betekent: een fotoshoot met onze eigen modellen Roy en Josca! 

Kijk snel mee naar hoe het er bij een shoot achter de schermen aan toe gaat en krijg alvast een sneak-peak van onze Valentijn-look.

Stap 1. De make-up

Natuurlijk begint iedere shoot met een mooie outfit en mooie make-up. Onze visagiste Esmé  van Morpho Visagie heeft alles bij zich om voor een stijlvolle look te zorgen. De  elegante make-up spiegel  is op tafel neer gezet en alle make-up is er om heen uitgestald. Eerst is het de beurt aan ons model Josca. De nagels worden gelakt, haar gezicht wordt mooi opgemaakt en haar haar krijgt flink wat volume en wordt subtiel in de krul gezet. Ook Roy werd nog even in de make-upstoel gezet voor de finishing touch aan zijn kapsel.

Stap 2. De foto’s

Als Josca en Roy er allebei op-en-top uit zien en hun kleding voor de shoot aan hebben, dan is het tijd om de foto’s te maken. De fotografe Beppie van Fotofiction heeft de studio al opgebouwd. Er staan schermen voor een extra mooie belichting en ze maakt gebruik van een goede camera. Voor een extra cute eindresultaat is er gekozen voor een roze achtergrond waar Roy en Josca voor moeten staan.

De twee modellen laten zich verliefd fotograveren en staan daarom op de foto’s ook lekker dicht bij elkaar. De verliefdheid spat er van af! Dit wordt zeker een leuk eindresultaat! 

Stap 3. Het eindresultaat

Vanzelfsprekend zijn de foto’s supercute geworden en stralen ze the Valentine feeling uit. De beelden zijn nu al volop gebruikt voor allerlei communicatie. Vanaf volgende week vind je de Valentijnfolder in de brievenbus en kan je onze modellen in alle winkels en online zien! Hiernaast zie je alvast een voorproefje van de Valentijnfolder die nu bij de drukker ligt.

Een andere campagne waar deze mooie beelden voor gebruikt worden is ‘app je lief’. We willen nog niet te veel verklappen, maar hiermee kun je rond Valentijnsdag een superleuk filmpje sturen naar iedereen om wie je geeft! Hou het in de gaten!  En zoek je nog wat Valentijns inspiratie? Check dan onze Valentijnspagina!

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..