Wij van Lucardi zijn altijd opzoek naar nieuwe mooie sieraden en horloges om ons assortiment mee aan te vullen. De afgelopen tijd zijn er een hoop nieuwe horloges toegevoegd aan ons assortiment en ook komen er nog een aantal nieuwe horloges aan. Daarom geven je vandaag in deze blog een exclusieve sneak peek van horloges die binnenkort te koop zijn én lichten we onze nieuwste aanwinsten toe!

Horloges van ons eigen merk Regal zijn al tijden lang een grote favoriet. Daarom blijven we met dit merk continue vernieuwen en ontwikkelen om vernieuwende horloges aan ons assortiment toe te voegen. Zo zijn er onlangs verschillende horloges toegevoegd met een spiegelwijzerplaat, waardoor je dus altijd een spiegel on-the-go bij je hebt! Daarnaast zijn er ook een aantal minimalistische uitvoeringen met leren bandjes in onze Regal collectie opgenomen en zijn ook de Regal giftsets vernieuwd! 

Voor de heren hebben we ook een aantal nieuwe horloges in ons assortiment! Ons merk Urban Story heeft namelijk vanaf nu ook een horlogecollectie. Deze horloges zijn gemaakt van een stalen kast en voorzien van diverse gekleurde leren horlogebanden. Daarnaast zijn er ook een hoop nieuwe modellen van Pulsar en Regal toegevoegd aan de heren collectie, keuze genoeg dus!

Daarnaast zullen we binnenkort een nieuw merk toevoegen aan ons assortiment, namelijk Icons of Sweden. Dit horlogemerk heeft twee verschillende maten horloges en het stevige staal en echt leer waarvan de horloges zijn gemaakt, maken het merk uniek in zijn soort! Daarnaast zijn we ook druk bezig met de ontwikkeling van horloges voor ons minimalistische merk More Stories. Deze horloges zijn passend bij de collectie ook voorzien van een minimalistisch uiterlijk door gebruik van een dun leren bandje.

Kortom: genoeg items om eens beter te gaan bekijken! Daarnaast is er dus ook genoeg om naar uit te kijken! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..