Lucardi en ‘Alles voor Elkaar’ hebben een unieke kans voor jou, namelijk het bijwonen van een grote filmpremière!

De film ‘Alles voor Elkaar’ gaat over vier Rotterdamse hartsvriendinnen, die zich tijdens de dertigste verjaardag van één van de vier pijnlijk tot de realisatie komen dat er vrij weinig terecht is gekomen van de doelen die zij zich voorgenomen hadden als pubers. Ze besluiten écht werk te gaan maken van deze doelen en zetten alles op alles om elkaar te helpen met het bereiken. Tijdens het realiseren van deze doelen wordt hun vriendschap op het spel worden gezet. Door verkeerde keuzes ontstaat er een enorme spanning, meer ellende en verwarring binnen de groep. Misschien zijn de vier vriendinnen toch beter af zonder elkaar? En hoe zorgen ze ervoor dat hun leven weer op de rit komt voordat de volgende vriendin de dertig aantikt?

Begin oktober vindt de première van deze rom-com film plaats. Wil jij samen met een vriendin de show stelen op de rode loper en daarna samen genieten van deze film? Dat kan! Wij van Lucardi mogen namelijk 2 x 2 kaarten weggeven voor de première!

Laat ons zien in welke look jij over de rode loper zou gaan lopen, volg Lucardi op Facebook en Instagram en dat is alles wat je hoeft te doen om kans te maken voor premièrekaarten voor ‘Alles voor elkaar’! Meedoen kan tot en met 8 oktober. Daarna maak je ook nog kans op 20 x 2 reguliere bioscoopkaartjes! Wil je wat inspiratie opdoen voor jouw perfecte glamour look? Wij geven je alvast een voorzetje met wat red carpet inspired looks!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..