Lucardi heeft een make-over gehad! Sinds vandaag hebben we een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. Lekker fris en stylish! En omdat wij een nieuwe look hebben gekregen, willen we één van jullie hier ook blij mee maken! Daarom kun je nu een make- over winnen!

Wat is er veranderd bij Lucardi?

We hebben een nieuw logo! Een logo wat eigenlijk veel beter bij ons past: stijlvol, maar met een knipoog. En waarom is het dit logo geworden? We leggen het per onderdeel voor je uit.

Lettertype Lucardi
Het nieuwe  Lucardi basislettertype is strak en heeft een chique en elegante look, wat goed past bij de uitstraling van een juwelier.

Geschreven letter
De geschreven letter maakt het logo net iets speelser. Het benadrukt het persoonlijke en toegankelijke karakter dat we bij Lucardi zo belangrijk vinden.

Vorm
Door de vorm van het logo aan te passen van vierkant naar rond, werd het sierlijker en vrouwelijker. Want eerlijk is eerlijk: ladies, jullie zijn onze doelgroep!

Kleur
Helemaal van het bekende “Lucardi paars” willen we natuurlijk niet af… Maar we hebben wel gekozen voor een diepere en donkerdere variant. Een stijlvolle en warme kleur die past bij ieder sieraad en cadeau!

Slogan
Heb je ook onze nieuwe slogan al gezien? Ook dit is er eentje waar wij trots op zijn. Het geven van sieraden draait volgens ons om de sentimentele waarde. Wij geloven dan ook dat de wereld er beter van wordt als we elkaar meer liefde geven.  Daarom is onze nieuwe slogan ook: met liefde gegeven…

Wat moet je doen om de make-over te winnen?

Onze nieuwe look willen we met jou delen! Vind jij het tijd voor een nieuwe look? Een leuke haarstijl, mooie make-up en nieuwe accessoires? Dan is dit je kans! Vertel ons via deze link waarom jij een nieuwe look verdient en maak kans op een make-over van onze eigen Lucardi styliste Esmé. Inclusief €100,- Lucardi shoptegoed! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..