Misschien ken je Lucardi wel van de zilveren ringen met zirkonia. En eerlijk is eerlijk, je kunt je look al voor een klein prijsje wat extra sparkle geven. When in doubt, add more sparkle, right? Er zijn al ringen vanaf €9,99. Dat zijn pas fijne prijsjes!  

Het leuke aan de collectie is dat je zelf de hoeveelheid shine en sparkle kunt bepalen. Ga je bijvoorbeeld voor wat meer in het oog springend, dan kan je kiezen voor ringen met een opvallende zirkonia steen in het midden. Of je kiest voor een zilveren ring die rondom bedekt is met zirkonia steentjes. It’s up to you!

Zelf houd ik meer van een minimalistische look en de fijnere ringetjes. Ook daar hebben we een ruime keuze in. Mijn persoonlijke favoriet vind je hieronder. Subtiele zilveren ringen met zirkonia zijn makkelijk te combineren met andere ringen in je sieradencollectie. Kan jouw huidige ringparty wel een glimmertje gebruiken? De zilveren zirkonia ringen zijn hier de perfecte optie voor!Naast klassieke ontwerpen zijn er ook zilveren ringen met  zirkonia in leuke, unieke vormen. Denk bijvoorbeeld aan ring met een hart, infinity teken of een bloem. Dit maakt je ring nog specialer! Heb jij een lief nichtje of dochtertje die ook graag sieraden wilt dragen? Voor de kleintjes zijn er ook ontzettend mooie kinderringen met zirkonia! Super schattig om cadeau te geven en ook leuk om samen met elkaar te matchen. 

Wist je trouwens dat zirkonia vervaardigd is door de mens? Dit betekent dat het kristal ‘kunstmatig’ gefabriceerd is. Zirkonia heeft daarom de uitstraling van een diamant maar is natuurlijk minder waard. Wil je meer weten over het verschil tussen zirkonia, kristal en diamant? Lees dan nu dit artikel op onze blog! 

Hoe combineer jij het liefst jouw zilveren ringen met zirkonia?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..