Bel & Bestel! Haal je bestelling op in de winkel.

Het is tijd om te stralen! En hoe kun je dat beter doen, dan het dragen van zilveren sieraden met zirkonia? Ga ermee aan de slag en geef je stijl extra glans.

Deze glanzende steen is er in verschillende kleuren en kan zowel opvallend als subtiel worden gedragen. Ga voor een grote steen of kies juist voor een sieraad waarbij het heel fijn verwerkt is. Pas het aan op je eigen stijl, dan zit je altijd goed. Benieuwd hoe je deze trend kunt dragen? Wij hebben drie verschillende manieren voor je op een rijtje gezet!

 

Zilveren ringen met zirkonia

Als je denkt aan een zilveren ring met zirkonia, dan denk je al snel aan een verlovingsring, maar niets is minder waar. Zilveren ringen met zirkonia kunnen ook heel subtiel worden gedragen. Toch zijn deze ringen totaal niet saai. Wil je het een beetje opleuken? Kies dan voor een zilveren ring met een gekleurde zirkonia steen of kies voor een steen in de vorm van een bloem of een hart.


 

Zilveren kettingen met zirkonia

Wil je echt uitpakken? Match dan jouw zilveren zirkonia ring met een zilveren zirkonia ketting. Dit is erg leuk tijdens een speciale gelegenheid. Zo kun je jouw outfit van die dag net iets meer shine geven. Afhankelijk van je outfit ga je voor een eyecatcher of een subtiele touch. Kettingen vallen een stuk meer op dan andere sieraden. Kijk daarom goed wat bij jou past.

Zilveren oorbellen met zirkonia
 

Wie kan er nog zonder oorbellen? Ook de zilveren oorbellen met zirkonia zijn er in verschillende soorten en maten. Maak een selectie uit verschillende kleuren, vormen en maten. Uiteraard kun je jouw favorieten matchen met andere sieraden. Ben je een fan van oorknoppen, oorringen of oorhangers?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..