Terug

Cate & Nelson horloges

Filters
Filters
0

Horloges Cate & Nelson

1 - 0 van 0

Cate & Nelson horloges

We zijn nog steeds helemaal fan van minimalistische sieraden en horloges en kunnen hier stiekem maar geen genoeg van krijgen. De Cate & Nelson horloges zijn dan ook items waar wij heel erg blij van worden! Deze horloges zijn unisex en mooi minimalistisch met het simpele klokje en dunne bandje. De Cate & Nelson horloges zijn vormgegeven met een hele originele gedachte, ze zijn namelijk geïnspireerd door de bekende klokken van het metro systeem in Stockholm.

Shop jouw favoriete Cate & Nelson horloges op de Lucardi website

Voor deze mooie Scandinavische horloges van het merk Cate & Nelson hoef je niet meer ver te reizen, je vindt ze nu ook bij Lucardi! Je kan van dit merk ook nog eens kiezen voor verschillende modellen horloges, zodat je item kan kiezen dat helemaal bij jou past! Zo zijn er klokjes met een zilver- of, zwart of goudkleurig randje in combinatie met een stylish witte of zwarte wijzerplaat. Ook als het op de bandjes aan komt kan je kiezen, namelijk voor een leren bandje in verschillende kleuren of een mesh bandje. 

Je kan de leukste Cate & Nelson horloges bestellen in de webshop

Nu de Cate & Nelson horloges ook bij Lucardi verkrijgbaar zijn, wordt het al helemaal gemakkelijk om zo’n echte musthave aan te schaffen. Je kan even langs gaan bij het Lucardi filiaal bij jou in de buurt om de horloges te bekijken maar je vindt de hele collectie natuurlijk ook online in de Lucardi webshop.

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Op werkdagen voor 22.00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Gratis verzending vanaf  € 29,99  ✓ 60 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 138 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2022-23

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..