30% korting op alle zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Terug

Smile Solar horloges

Filters
Filters
0

Horloges Smile Solar

1 - 0 van 0

Smile Solar horloges

Smile Solar is het eerste horlogemerk wat betaalbaar is en wat op zonne-energie werkt. Het horloge vertelt je door middel van een solar systeem de tijd. Het is milieuvriendelijk en je hoeft nooit meer de batterij te vervangen want een Smile Solar horloge die volledig is opgeladen kan 3,5e maand zonder licht! Superhandig, duurzaam en ook nog eens stijlvol!

Hoe werkt dat nou precies, zo’n Smile Solar horloge?

De wijzerplaat van het horloge neemt licht op. Als je hem voor het eert gaat gebruiken hoef je hem dus alleen maar op een zonnig plekje te leggen en hij is binnen no-time fully charged. Naast echt zonlicht zorgt ook kunstmatig licht van lampen dat je Smile Solar horloge niet leeg raakt.

Het feit dat een Smile Solar geen batterij nodig heeft zorgt ervoor dat het de groene stempel krijgt, maar dat niet alleen: het materiaal waar de horloges van gebruikt zijn is ook milieuvriendelijk. Het zijn voor een gedeelte gerecyclede materialen! De kleurtjes die gebruikt zijn en de combinaties van kleuren en patroontjes zorgen voor een frisse, trendy en stijlvolle look. Een ander leuk feitje is dat sommige Smile Solar horloges waterdicht zijn tot wel 50 meter diepte!

Online bij Lucardi de leukste Smile Solar horloges bestellen

Ben je overtuigd en wil je nu een Smile Solar horloge aanschaffen? Bestellen kan bij Lucardi snel en gemakkelijk! Betalen kan op verschillende manieren waaronder de Webshop Giftcard, VISA en Afterpay. 

Lees meer

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Op werkdagen voor 22.00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Gratis verzending vanaf  € 29,99  ✓ 60 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 138 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2022-23

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..