Shop deze week elk tweede paar oorbellen met 50% korting. Shop Nu!

Lucardi juwelier Alkmaar

Adres

Boterstraat 8
1811 HP Alkmaar
Telefoon*: 072-5113169

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 18.00
  • Dinsdag 10.00 - 18.00
  • Woensdag 10.00 - 18.00
  • Donderdag 10.00 - 21.00
  • Vrijdag 10.00 - 18.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Alkmaar

Alkmaar staat net als Gouda bekend als ‘De Kaasstad’. Er is veel kaas te vinden in de stad en van april tot september wordt er nog steeds zoals vroeger een traditionele kaasmarkt gehouden. De binnenstad van Alkmaar is oud en historisch en heeft een sprookjesachtige sfeer. Er zijn gezellige kleine straatjes waar je heerlijk rond kunt struinen en je kunt wanen in vroegere tijden. De kleine weggetjes zijn een oud labyrint tussen speciale zaakjes en oude gevels. De Hekelstraat, De Mienst en Appelsteeg zijn bijvoorbeeld van die straatjes waar je echt nog historische dingen kunt tegenkomen.
 

Lucardi Juwelier Alkmaar zit ook in het centrum van de stad gevestigd. Deze juwelier heeft van alles wat op het gebied van horloges en sieraden. We hebben stijlvolle en sierlijke kettingen, armbanden, oorbellen, ringen en horloges voor dames. Stoere sieraden voor mannen met staal leer en rubber en voor de kinderen hele schattige sieraden. Veel bling en roze voor de meiden, met sieraden in leuke vormen en figuren. Voor de jongens zijn er stoere sieraden in staal en coole horloges.


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Alkmaar?

Bij Lucardi Juwelier Alkmaar kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services. Zo kun je oorbellen laten schieten, je sieraad of horloge laten repareren of je horlogebatterij laten vervangen.
 

Bij Lucardi Juwelier Alkmaar ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..