Lucardi juwelier Amsterdam

Adres

Ferdinand Bolstraat 87
1072 LD Amsterdam
Telefoon: 020-6621538

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 10.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 20.00
  • Vrijdag 09.30 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 18.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Amsterdam Zuid

 

De hoofdstad van Nederland, met de grachten, mooie panden, de Dam, veel geschiedenis en gewoon een heerlijke uitstraling. Een stad waar het bruist van het leven, waar veel te doen is en waar je je nooit verveelt! In Amsterdam kan je lekker genieten van de vele gezellige terrasjes en horecazaken of eindeloos shoppen in de winkelstraten!

 

Vind de mooiste sieraden en horloges bij Lucardi Juwelier Amsterdam Zuid

De slogan van Lucardi is ‘met liefde gegeven’ en deze slogan heeft de juwelier niet voor niets. Er is van alles voor iedereen. Van zilver tot goldplated en van staal tot diamant. De klanten die in Lucardi een cadeautje kopen geven het met liefde aan de juiste persoon en wij zorgen er voor dat alle sieraden en horloges met liefde in de winkel komen te liggen. Mocht je ooit in de Pijp zijn, kom dan gerust binnen bij Lucardi Juwelier Amsterdam Zuid.

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Amsterdam Zuid?

We bieden bij Lucardi Juwelier Amsterdam Zuid nog meer dingen aan. Zo kun je bij ons oorbelletjes laten schieten, een horloge laten maken of een sieraad laten graveren. Meestal doet ons personeel het meteen, terwijl je staat te wachten. Kijk gerust rond in ons filiaal en hou je niet in, want binnen no time ben jij ready to shine!

 

Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Zuid ben je aan het juiste adres voor:

Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Zuid kan je terecht voor de leukste sieraden, maar dat is niet alles! Je kan bij onze winkels ook even binnenlopen voor verschillende services. Zo kunnen onze medewerkers je bijvoorbeeld helpen wanneer de batterijen van je favoriete horloge vervangen moeten worden. Maar ook voor het graveren van een sieraad of het laten schieten van oorbelletjes zit je bij Lucardi goed! Nieuw bij Lucardi Juwelier in Amsterdam Zuid is piercen in  het oor. Wil je een piercing dan ben  je bij Lucardi bij het juiste adres.

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

We hebben super leuke eigen merken, maar verkopen ook hele mooie andere merken:


Guess sieraden
Pulsar

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..