Shoppen op afspraak - Maak nu online een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Lucardi winkel!

Lucardi juwelier Emmeloord

Adres*

Lange Nering 103
8302 EZ Emmeloord
Telefoon*: 0527-611200

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden:

  • Datum: Openingstijden:
  • 02-03-2021 10.00 - 15.00

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering. Plan nu hier jouw afspraak in bij een van onze winkels!

Bekijk onze actuele corona maatregelen hier.

 

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Emmeloord

Om leuk te winkelen moet je eens naar de Lange Nering gaan dé winkelstraat van Emmeloord met veel bekende winkelketens, kleine boetiekjes en veel verschillende horecagelegenheden. Daarnaast heeft Emmeloord ook veel culturele bezienswaardigheden. Iedere week is er op donderdag een markt en de laatste zaterdag van de maand heeft een markt met alleen maar streekproducten. Leuk om eens een kijkje te nemen!


Je komt makkelijk in het centrum van Emmeloord en het fijnste van het centrum is dat je niet hoef te betalen om te parkeren. Leuk dus om een dagje te shoppen en kom dan vooral langs bij Lucardi Juwelier Emmeloord. We hebben alles op het gebied van sieraden en horloges. Met deze accessoires maak jij iedere outfit helemaal af, voor elk feestje!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Emmeloord?

Wist je dat je gebruik kunt maken van verschillende services bij Lucardi Juwelier Emmeloord?  Je kunt bijvoorbeeld je sieraad of horloge laten repareren. Als het een reparatie is die simpel is om uit te voeren door onze medewerkers dan helpen ze je direct in de winkel. Is het was gecompliceerder? Dan kan het zijn dat we de hulp van onze smid inschakelen.
 

Bij Lucardi Juwelier Emmeloord ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..