5589 4.32

Lucardi juwelier Geleen

Adres

Salmstraat 41
6161 EL Geleen
Telefoon: 046-4107624

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 18.00
  • Dinsdag 10.00 - 18.00
  • Woensdag 10.00 - 18.00
  • Donderdag 10.00 - 20.00
  • Vrijdag 10.00 - 18.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Geleen

 

Een dagje shoppen in Geleen? Zeker doen! Geleen is namelijk een leuk stadje om eens rond te slenteren en te genbieten van het zonnetje, een drankje op het terras en het grote winkelaanbod. Het hart van Geleen is in 2008 helemaal gerenoveerd. Hiervoor is een supermooi shoppingcentre in de plaats gekomen! Dus heb je nog even last-minute een mooie outfit of bijzonder cadeau nodig? Dan is dit de plek om iets leuks te scoren!

 

Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Geleen

Als je door de leuke straten in Gelleen langs allerlei winkels en boetiekjes wordt geleid, vergeet dan niet om even binnen te komen bij Lucardi Juwelier Geleen! We hebben verschillende uitgebreide collecties die nog eens kunnen wisselen. Zo zie je zomers veel meer frisse en felle kleurtjes en sieraden met lekker veel opvallend kristal en gekleurde edelstenen. Terwijl de donkere en chiquere kleuren in de winter de boventoon voeren.  Maar het maakt niet uit met welke trends we te maken hebben: bij Lucardi vindt je ook de basics: zilver, goud, staal en diamant: we hebben het voor je klaar staan! Leave a little spark wherever you go!

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Geleen?

Meer dan alleen sieraden kopen kan je ook bij Lucardi Juwelier! We hebben namelijk verschillende services waar je gebruik van kunt maken: het laten graveren van een sieraad, het vervangen van een horlogebatterij en het laten repareren van een sieraad of horloge. Super handig toch?

 

Bij Lucardi Juwelier Geleen ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 

Jacques Lemans
Invicta
Guess sieraden
Pulsar
Festina