Shop met 20% extra korting tijdens het Pride Weekend! Shop Nu!

Lucardi juwelier Rijswijk

Adres

Pr. Johan Friso Promenade 126
2284 DC Rijswijk
Telefoon*: 070-3361875

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 21.00
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Rijswijk

Rijswijk is een stadje in Zuid-Holland vlakbij Den Haag. Het is een goede combinatie tussen een dorps gevoel in de binnenstad, ruimte voor groen en een werkersmentaliteit. Lucardi Juwelier Rijswijk is te vinden in het overdekte winkelcentrum in de Boogaard. Het heeft 185 winkels en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het winkelcentrum was één van de eerste moderne winkelcentra van Nederland. Het werd in 1963 ontwikkeld en is genoemd naar de toenmalige burgemeester Archibald Boogaardt. Natuurlijk kun je hier ook terecht bij Lucardi Juwelier Rijswijk voor alles op het gebied van sieraden en horloges!


Bij Lucardi is er ook in Rijswijk weer van alles! We hebben armbanden, kettingen, sieraden, horloges en zelfs verzilverde geschenken! Ze zijn er in alle soorten en maten en in verschillende materialen. Leuk om te hebben, maar ook leuk om alleen even rond te snuffelen.  Als je Lucardi Juwelier Rijswijk komt bezoeken hebben we een tip: op donderdag is er op het Boogaardplein een markt, extra leuk dus!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Rijswijk?

Bij Lucardi Juwelier Rijswijk kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Heb je bij Lucardi Juwelier Rijswijk al door dat je meer kunt doen dan alleen sieraden en horloges kopen voor een leuke prijs? Je kunt er namelijk ook je oorbellen laten schieten of je kunt er terecht voor een reparatie van bijvoorbeeld je horloge. 
 

Bij Lucardi Juwelier Rijswijk ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..