Lucardi juwelier Zeist

Adres

1e Hogeweg 19A
3701 HG Zeist
Telefoon: 030-6913935

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 18.00
  • Dinsdag 10.00 - 18.00
  • Woensdag 10.00 - 18.00
  • Donderdag 10.00 - 18.00
  • Vrijdag 10.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00
    (laatste zondag van de maand)

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Zeist

 

Het centrum van Zeist is een bruisend gebied. Het heeft veel aantrekkelijke en gezellige winkelstraten die ervoor zorgen dat een dagje Zeist een top dag wordt! De bekendste winkelstraat in het centrum is al jaren de Slotlaan. Veel bekende winkels zitten hier gevestigd . Lucardi Juwelier Zeist zit oo in het centrum en hier vind je van alles, van armbanden tot kettingen en van ringen tot oorbellen.

 

Vind de mooiste sieraden en horloges bij Lucardi Juwelier Zeist

Jennie Kwon heeft ooit eens gezegd: ‘Jewelry has the power to be this one litte thing that can make you feel unique” en wij van Lucardi kunnen ons daarbij volledig aansluiten. Een sieraad kan je outfit the finishing touch geven die het net nodig kan hebben om helemaal fabulous te zijn. Als je bij ons in de winkel binnenkomt helpen we je graag om dat sieraad te vinden. SO ready fors ome glitz and glam? Kom dan maar binnen bij Lucardi Juwelier Zeist!

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Zeist?

Zonde he? Als een horloge het niet meer doet en hij verdwijnt in een laadje? Blaas je horloge nieuw leven in bij Lucardi, want bij Lucardi Juwelier Zeist kunnen we je horlogebatterij vervangen. Zo loopt hij weer als een speer en heb jij een goed werkend klokje om je pols zonder dat je een nieuwe hoeft te kopen.

 

Bij Lucardi Juwelier Zeist ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 

Jacques Lemans
Invicta
Guess sieraden
Pulsar
Festina

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..