20% extra winkelwagenkorting op alles.* Shop nu!


Het nieuwe seizoen is gearriveerd en dat betekent ook nieuwe sieradentrends. Het is tijd om je klaar te maken voor de herfst met de mooiste tijdloze sieraden die je nieuwe outfit net dat beetje extra glamour geven.

Bold treasures
Maak een modestatement door grote en opvallende sieraden te dragen en durf te kiezen voor kleur in je sieraden om je outfit opvallend te stylen. Mix en match verschillende kleuren of ga voor een ton-sur-ton look. Zo kunnen ze niet om jou heen dit modeseizoen!

Spotlight on silver
Trend alert! Tijdens de fashion week zag je de shift al, er wordt weer steeds meer zilveren sieraden gedragen. Zilver is terug van weggeweest en staat steeds meer in de spotlight. Combineer deze sieraden met goud en bijoux en jouw herfstlook is helemaal compleet. Deze trend is wat ons betreft nooit weggeweest en zilver is here to stay!

Reinvented classics
De klassiekers zijn alles behalve saai! De parels, tennisarmbanden en diamanten zijn hotter dan hot dit seizoen. Combineer diamant met sieraden met een robijnen of emerald look voor wat extra kleur en creëer laagjes door verschillende kettingen met elkaar te combineren. Echte klassiekers van vroeger, maar helemaal van nu.

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..