Tabitha x Lucardi

Lucardi x Tabitha: De nieuwe Guess sieraden collectie

Guess sieraden zijn echte eye-catchers en veel mensen zijn er dan ook helemaal weg van. Één van die mensen is niemand minder dan zangeres Tabitha! We verkopen bij Lucardi al een tijdje sieraden van Guess maar nu hebben we de krachten gebundeld met Tabitha om onze Guess collectie extra in het zonnetje te zetten.

De Guess collectie bestaat uit verschillende bangles, oorbellen en kettingen die natuurlijk herkenbaar zijn aan de tekst Guess op de sieraden of het typische driehoekje als logo. Doordat de sieraden verkrijgbaar zijn in staal, rosé- en goldplated is er echt voor iedereen een perfect Guess sieraad te vinden!

Shop een Guess armband, ketting of oorbellen als perfect cadeau

Doordat de Guess sieraden door zo veel mensen gewild zijn, is dit ook het perfecte cadeau om te geven. En er is altijd wel een goed moment te bedenken om iemand te verwennen met zo een mooi cadeau! Maak bijvoorbeeld een jarige blij met een mooie Guess armband of Guess ketting. Je kan jouw cadeautje nog extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld een bangle uit te kiezen met een passende tekst of je kan er zelf een mooie tekst of naam in laten graveren.

De exclusieve Guess collectie bestel je bij Lucardi!

Naast onze normale Guess collectie hebben wij bij Lucardi ook een exclusieve collectie van Guess, deze is dus nergens anders te krijgen en het is vooral deze collectie die te zien is in de samenwerking met Tabitha. Wil jij nou net als Tabitha deze prachtige sieraden dragen of wil je iemand anders blij maken en ze als cadeautje geven? Als je de Guess sieraden bij Lucardi besteld krijg je er altijd een mooie verpakking bij. Als je de sieraden als verrassing voor een ander besteld kan je er ook voor kiezen om ze direct bij de ontvanger te laten bezorgen verpakt als cadeau.

Lees meer

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..