Vandaag 20% extra kassakorting op stalen naamkettingen. Shop Nu!

Lucardi juwelier Rotterdam

Adres*

Beurstraverse 61
3012 AT Rotterdam
Telefoon*: 010-2132945

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 18:00
  • Vrijdag 09.30 - 21.00
  • Zaterdag 09.30 - 18.00
  • Zondag 12.00 - 18.00

Winkels gesloten

Vanwege het Coronavirus zijn veel Lucardi winkels gesloten of hebben aangepaste openingstijden. Onder de bijzondere openingstijden hierboven wordt aangegeven of en wanneer de winkel geopend is.

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Rotterdam / Rotterdam Centrum

 

Het Beursplein is het bruisende middelpunt van het centrum van Rotterdam.  Het is een autovrij plein tussen de Coolsingel en de Hoogstraat, wat sinds de wederopbouw van Rotterdam een groot en populair winkelgebied is geworden. Er zijn veel verschillende winkels te vinden, waaronder Lucardi Juwelier Rotterdam. De plek waar dit filiaal gevestigd is staat voor de échte Rotterdammerts beter bekend als ‘De Koopgoot’. Hier kun je terecht voor de leukste sieraden en horloges en veel meer!

 

Het leuke en uitgebreide assortiment van Lucardi Juwelier Rotterdam / Rotterdam Centrum

Het assortiment van Lucardi Beursplein is net als bij alle andere Lucardi’s erg uitgebreid. Een grote collectie aan sieraden in veel verschillende kleuren en materialen. De populairste materialen die we verkopen zijn: staal, zilver, goud, plated en leer. Je kunt bij Lucardi terecht voor veel verschillende armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en horloges. Voor jong en oud en voor dames en heren. Laat je verassen door ons aantrekkelijke assortiment en kies je favoriete sieraden uit tijdens een dagje shoppen!

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Rotterdam / Rotterdam Centrum?

Bij Lucardi Juwelier Rotterdam Beursplein zijn niet alleen sieraden te koop, je kunt hier ook gaatjes laten schieten. Je betaalt alleen voor de schietoorbelletjes (vanaf €9,99), het schieten zelf is helemaal gratis. Daarnaast kun je bij de juwelier in Rotterdam ook terecht voor het graveren van een sieraad (€7,50 per gravure) en voor kleine reparaties aan sieraden en horloges. Dus mocht je ooit opzoek zijn naar een juwelier in Rotterdam, loop dan bij Lucardi Beursplein naar binnen!

Bij Lucardi Juwelier Rotterdam Beursplein ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 
Lorus
Casio
Guess sieraden
Pulsar
Schalins Trouwringen

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..