Alles over gaatjes schieten

 

 

Bij Lucardi wordt gewerkt met het Studex System75. Dit systeem is erg soepel en stil. In één vloeiende beweging wordt het gaatje geprikt en door de veiligheidssluiting vastgezet. 

 

De schietoorbellen van Studex zijn steriel verpakt in cassettes en de schietoorbellen worden direct vanuit de cassettes in het oor gezet. Op deze manier is de kans op infectie en besmetting nihil. De oorbellen worden namelijk pas blootgesteld als ze veilig in het oor zitten.

 

De vlindersluiting van de oorbellen zorgt voor een optimaal genezingsproces door de punt van de oorbel af te schermen en te voorkomen dat de sluiting te strak kan zitten. Hierdoor is een goede luchtstroom mogelijk en kan de oorbel niet vastgroeien tijdens het genezingsproces.

Met het Studex System75 wordt soepel en stil in één vloeiende beweging het gaatje geprikt en met de veiligheidssluiting vastgezet. De schietoorbellen van Studex zijn steriel verpakt in cassettes en direct vanuit de cassettes in het oor gezet. Op deze manier is de kans op infectie en besmetting nihil.

De vlindersluiting van de oorbellen zorgt voor een optimaal genezingsproces door de punt van de oorbel af te schermen en te voorkomen dat de sluiting te strak kan zitten.

 

Gaatjes schieten voor kids

Het laten schieten van je eerste oorbellen is een heel bijzonder moment! Speciaal voor gaatjes schieten bij kinderen vind je op deze pagina handige informatie, een leuke aftelkalender en antwoord op veel gestelde vragen.

LEES MEER

Piercen bij Lucardi

Wil je jouw earparty naar het volgende level tillen? Dan is een piercing misschien wat voor jou! Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over het laten zetten van piercings bij Lucardi, van de verschillende mogelijkheden tot advies over de nazorg.

LEES MEER

Je oorgaatjes verzorgen

Na het laten schieten van oorbellen is het belangrijk dat je oorgaatjes goed verzorgt, om zo te zorgen dat ze snel en goed mogelijk genezen! Je leest hier alles wat je moet weten over de nazorg van jouw nieuwe oorgaatjes
LEES MEER

Snellere genezing

Wil je jouw oorbellen al sneller na het schieten mogen wisselen? Door de Advanced Spray te gebruiken gaat de genezing sneller. Zo kan je al na 3 weken je schietoorbellen wisselen voor nieuwe oorbellen!
SHOP HIER

Veel gestelde vragen

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..