t/m 1 maart 29% extra korting op zilver. Shop Nu!

Alles over gaatjes schieten

Of het nu de allereerste oorbellen van je kindje zijn, jouw eigen eerste gaatjes of dat je al meerdere gaatjes hebt.

Het is altijd een leuk en misschien een beetje spannend moment.

Lees hier meer over gaatjes schieten!

Hoe werkt het gaatjes schieten?

Bij Lucardi wordt gewerkt met het Inverness Systeem. Dit systeem is erg soepel en stil. In één vloeiende beweging wordt het gaatje geprikt en door de veiligheidssluiting vastgezet. Gaatjes laten schieten met het Inverness systeem heeft twee grote voordelen ten opzichte van andere systemen:

1. De oorbellen van Inverness zijn steriel verpakt in cassettes en de schietoorbellen worden direct vanuit de cassettes in het oor gezet. Op deze manier is de kans op infectie en besmetting nihil. De oorbellen worden namelijk pas blootgesteld als ze veilig in het oor zitten.

2. De veiligheidssluiting zorgt voor een optimaal genezingsproces door de punt van de oorbel af te schermen en door te voorkomen dat de sluiting te strak kan zitten. Hierdoor is een goede luchtstroom mogelijk en kan de oorbel niet vastgroeien tijdens het genezingsproces.

Kies jouw schietoorbelletjes alvast!

Zoals je net hebt gelezen kunnen we alleen speciale  steriel verpakte oorbellen gebruiken om jouw gaatjes te schieten. We hebben daarom een uitgebreide collectie van schietoorbellen.

Zo kun je jouw favoriet kiezen en heb je ook gedurende de eerste zes weken ook oorbellen die bij jou passen!

Veel gestelde vragen over gaatjes schieten


Gaatjes schieten voor kids

Mijn eerste oorbellen

Mijn eerste oorbellen

Lees de Mijn eerste oorbellen pagina speciaal voor kids! Je kunt  bijvoorbeeld verhaaltjes lezen van andere kinderen die óók gaatjes hebben laten schieten bij Lucardi.
Lees meer
Eerste oorbellen giftset

Eerste oorbellen giftset

Je eerste oorbelletjes… dat is iets om nooit te vergeten! Lucardi heeft nu iets héél leuks voor de meisjes die hun eerste oorbellen gaan laten prikken, namelijk een hele complete giftset.
Shop nu
De aftelkalender

De aftelkalender

Je gaatjes zijn geprikt en je draagt tijdelijke oorbellen. Maar ja, échte oorbellen zijn natuurlijk het allerleukst! Samen tellen we af tot je je echte oorbellen in mag. Tot die tijd mag je elke avond een kruisje zetten. Nog maar een paar nachtjes...
Download

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..