Gratis gaatjes schieten

Gaatjes schieten model bruin haar
gaatjes schieten

Bij Lucardi wordt gewerkt met het Studex System75. Dit systeem is erg soepel en stil. In één vloeiende beweging wordt het gaatje geprikt en door de veiligheidssluiting vastgezet. De schietoorbellen van Studex zijn steriel verpakt in cassettes en de schietoorbellen worden direct vanuit de cassettes in het oor gezet. Op deze manier is de kans op infectie en besmetting nihil. De oorbellen worden namelijk pas blootgesteld als ze veilig in het oor zitten.

De vlindersluiting van de oorbellen zorgt voor een optimaal genezingsproces door de punt van de oorbel af te schermen en te voorkomen dat de sluiting te strak kan zitten. Hierdoor is een goede luchtstroom mogelijk en kan de oorbel niet vastgroeien tijdens het genezingsproces.

*Het schieten van gaatjes is gratis bij aankoop van schietoorbellen

Vind jouw winkel

Gratis gaatjes schieten in drie stappen

Kies jouw schietoorbellen
Gaatjes schieten positie
Nazorg studex

Gratis gaatjes schieten in drie stappen

Stap 1. Kies jouw schietoorbellen

Kies je favoriete schietoorbellen, al vanaf 19,99 per paar.

Stap 2. Kies de positie in het oor

Gaatjes worden gezet in het zachte gedeelte van de oorlel. Van het eerste tot vierde gaatje én ook de inner lobe!

Stap 3. Nazorg

Kies voor de Studex lotion om jouw gaatjes te verzorgen of laat jouw gaatjes extra snel genezen met de Advanced spray!

Piercen

Piercen

Wil je jouw earparty naar het volgende level tillen? Dan is een piercing misschien wat voor jou!

Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over het laten zetten van piercings bij Lucardi, van de verschillende mogelijkheden tot advies over de nazorg.

Lees meer
Verzorging

Je oorgaatjes verzorgen

Na het laten schieten van oorbellen is het belangrijk dat je oorgaatjes goed verzorgt, om zo te zorgen dat ze snel en goed mogelijk genezen!

Je leest hier alles wat je moet weten over de nazorg van jouw nieuwe oorgaatjes

Lees meer
Studex lotin

Sneller herstel

Wil je jouw oorbellen al sneller na het schieten mogen wisselen? Door de Advanced Spray te gebruiken gaat de genezing sneller. Zo kan je al na 3 weken je schietoorbellen wisselen voor nieuwe oorbellen!

Shop nu
Kids oorbellen

Gaatjes schieten voor kids

Het laten schieten van je eerste oorbellen is een heel bijzonder moment!

Speciaal voor gaatjes schieten bij kinderen vind je op deze pagina handige informatie, een leuke aftelkalender en antwoord op veel gestelde vragen.

Lees meer

Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd schieten jullie oorbelletjes?

Lucardi schiet oorbellen vanaf 3 maanden oud. Tot een leeftijd van 16 jaar moet een ouder of voogd aanwezig zijn om het toestemmingsformulier te tekenen in de winkel. Er kan in de winkel naar een legitimatiebewijs worden gevraagd. 

Hoeveel kost het schieten van oorbellen?

Het schieten van oorbellen is gratis bij Lucardi. Je betaalt alleen voor de speciale schietoorbellen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €19,99, in verschillende kleuren, vormen en materialen

Moet ik een afspraak maken als ik gaatjes wil laten schieten?

Je hoeft geef afspraak te maken voor het gaatjes schieten. Je kan hiervoor gewoon even binnen lopen in een Lucardi winkel bij jou in de buurt. 

Doet het schieten van gaatjes pijn?

Het doet heel eventjes pijn. Je voelt een kleine prik, alsof iemand in je oorlelletje knijpt, maar het is zo gebeurd! Na het schieten is het nog wat gevoelig en brandt het na. Maar echt lang zou het niet moeten duren.

Hoe verzorg ik mijn oorbellen na het schieten van gaatjes?

Vanaf 24 uur na het laten schieten kan je de gaatjes verzorgen door minimaal 2 keer per dag de After Piecing Lotion te gebruiken. Breng een beetje lotion op het gaatje aan en draai de oorbel voorzichtig, zo kan de lotion goed in het gaatje komen. Meer informatie over het verzorgen van je nieuwe oorgaatjes kan je hier vinden. 

Hoe lang moet ik de schietoorbellen inhouden?

Je kunt de schietoorbellen het beste zes weken dragen, zodat je oren goed kunnen herstellen. We raden je wel aan om de eerste 6 maanden oorknopjes te dragen.

Kan ik met net geschoten oorbellen zwemmen?

Ja, je mag gewoon met net geschoten oorbellen zwemmen, maar maak je oren daarna wel een extra keer schoon met ontsmettingsmiddel.

Is het normaal als mijn oren pijn doen na het schieten?

De oren kunnen wat gevoelig zijn als de oorbellen net zijn geschoten, een lichte irritatie die max 3 dagen duurt is normaal. Gaat je oor echt pijn doen, wordt het heel rood en gaat het ook opzwellen? Dan kan het duiden op een ontsteking. Als je één van deze symptomen vertoont, neem dan contact op met de huisarts.

Kan ik ook gaatjes laten schieten als ik zwanger ben?

Wanneer je zwanger bent, ben je gevoeliger voor infecties. Om deze reden schiet Lucardi geen gaatjes bij zwangere vrouwen.

Welke schietoorbellen hebben jullie bij Lucardi?

Bij Lucardi gebruiken we speciale oorbellen voor het gaatjes schieten. Je betaalt alleen voor de speciale schietoorbellen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €19,99, in verschillende kleuren, vormen en materialen. Hier vind je alle schietoorbellen waar je uit kan kiezen.

Waar kan ik gaatjes laten schieten?
Kan ik ook derde of vierde gaatjes laten schieten?

Zolang er genoeg ruimte is in jouw oorlel kan je ook een derde of zelfs een vierde gaatje laten schieten! Wanneer er bij jou kraakbeen zit op de plek waar je de derde of vierde oorbel wilt, kunnen we deze niet schieten maar kan je wel een piercing laten zetten. Voor het plaatsen van een piercing geldt een toeslag van €15.