18 karaat gouden oorbellen

6 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Draag jij graag sieraden van de meest luxe materialen? Dan zijn 18 karaat gouden sieraden zeker iets voor jou! Deze sieraden bestaan uit een hoger percentage puur goud dan bijvoorbeeld de 14 karaat of 9 karaat sieraden die je vaak ziet. 

Gouden oorbellen van 18 karaat 

Een perfect sieraad om wat meer mee uit te pakken zijn oorbellen. Deze kan je elke dag dragen en passen bij elke outfit, óf je bewaart ze voor een speciale gelegenheid. Wanneer je kiest voor een paar gouden oorbellen van 18 karaat zullen deze elke outfit net wat meer luxe uitstraling geven. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een subtiel paar gouden oorringen zullen deze niet alle aandacht trekken maar wel een prachtige aanvulling zijn. Mag het voor jou wel iets opvallender? Dan zijn oorbellen van 18 karaat goud versierd met schitterende diamanten misschien wel de perfecte match! 

Oorbellen van 18 karaat goud als cadeau 

Oorbellen zijn altijd al een heel mooi cadeau om te geven maar als je echt op zoek bent naar een bijzonder cadeautje is een paar van 18 karaat goud zeker een goed idee! Wanneer je een mooie set oorbellen hebt uitgezocht kan deze mooi verpakt worden in een cadeaudoosje zodat het nog leuker is om dit prachtige cadeau te geven.