Theona Trasmanas

Schiet je tweede gaatje voor een echte earparty!

Ben jij ook zo fan van oorbellen? Onze look niet compleet zonder een volledige earparty! Of je nou je haar los hebt of juist opgestoken, oorbellen geven je gezicht net dat extra sprankeling. Bij Lucardi zijn we helemaal weg van het mixen en matchen van verschillende oorbelletjes. Waarom het bij een paar oorbellen laten als je meerdere in kunt doen?

earparty
earparty

Oorbellen zijn er in heel veel soorten te vinden. Zo heb je grote statement oorbellen, minimalistische oorringen, oorknoppen afgewerkt met zirkonia stenen en nog heel veel meer. Zoek je subtiele oorbellen die je in je tweede gaatje gemakkelijk kunt combineren met de oorbellen die je al hebt? Neem dan eens een kijkje van de collectie van More Stories. Deze collectie bestaat uit onder andere uit zilveren oorbellen in mooie, strakke designs. Just how we like it! Veel van de oorbellen zijn ook verkrijgbaar in het goldplated, roseplated of blackplated als je liever geen zilver draagt.

Een tweede of derde gaatje bij Lucardi

Doordat er steeds een groter aanbod is in oorbellen, wordt het kiezen tussen al dat moois ook steeds moeilijker. Dus waarom kiezen, als je ook gewoon een tweede of derde gaatje kan laten schieten? Dan heb je nog meer ruimte om alle oorbellen met elkaar te combineren. En extra leuk is hierbij ook nog is, dat het tegenwoordig erg trendy is om in elk gaatje een andere oorbel te doen. Dus nog meer mixen en matchen wordt dat dus met een tweede gaatje!

In al onze winkels kun jij je gaatjes laten schieten. Hoe fijn is dat want er is altijd wel een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Je kunt elk moment langskomen want je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Als het rustig is in de winkel, kunnen onze medewerkers je meteen helpen. Het laten schieten van je gaatjes is gratis. Je betaalt alleen voor de schietoorbellen en die zijn er al vanaf €19,99. Je kunt kiezen uit verschillende oorknoppen van verschillende materialen. Er zal dus altijd een paar oorknoppen tussen zitten die jij mooi vindt. Zien we jou binnenkort in een van onze filialen om een tweede gaatje te laten schieten?

Hieronder vind je een aantal Instagramposts ter inspiratie, zo kun jij zelf ook snel aan de slag met het combineren van jouw perfecte ear-party!