Studex advanced spray
Eva van Hardeveld

Jouw oorgaatjes genezen in 3 weken!

Wanneer je nieuwe gaatjes hebt laten schieten wil je natuurlijk zo snel mogelijk de schietknopjes wisselen voor de mooiste oorbellen. Gelukkig hebben we nu iets nieuws bij Lucardi waardoor je nóg minder lang op dat moment hoeft te wachten!

Normaal gesproken moeten geschoten oorgaatjes 6 weken helen voor je de schietoorbel mag wisselen, voor oorpiercings is dit zelfs 12 weken. Bij Lucardi werken we nu met een speciale spray waardoor de gaatjes sneller helen. Zo hoef je nog maar 3 weken te wachten tot je je schietoorbellen mag vervangen en voor piercings is dit nu maar 8 weken! Benieuwd hoe dit kan? We leggen het uit in deze blog!

Jouw nieuwe oorgaatjes of piercing verzorgen

Bij Lucardi wordt na het schieten van gaatjes of het zetten van een piercing aangeraden om de After Piercing Lotion te gebruiken. Dit homeopathische middel houdt jouw nieuwe gaatjes of piercing goed schoon en heeft een ontstekingsremmende werking. De lotion gebruik je, vanaf 24 uur na het laten schieten of piercen, minimaal 2 keer per dag. Door deze verzorging genezen je oorgaatjes in 6 weken en je piercing in 12 weken. Mag het voor jou wel wat sneller? Dan is de Advanced Spray de juiste keuze! 

Snellere genezing met de Advanced Spray

Onze nieuwe Advanced Spray combineert natriumhypochloriet en fosforzuur. Deze speciale ingrediënten zorgen dat jouw nieuwe gaatje of piercing goed schoon blijft, niet irriteert én sneller heelt.

Het natriumhypochloriet is een antibacterieel bestandsdeel dat ook veel in de medische sector wordt gebruikt. Dit ingrediënt zorgt dat de Advanced Spray de huid goed kan reinigen en verzorgen zonder dat het prikt of gaat irriteren. Ook wordt het herstel van de huid versneld doordat het natriumhypochloriet de dode cellen versneld afbreekt, zonder de levende lichaamscellen te beschadigen.

Het fosforzuur in de spray zorgt er voor dat de zuurtegraad van de huid verlaagd wordt. Dit helpt bij het snelle helen van het gaatje doordat een lage zuurtegraad op de huid infecties tegen gaat en daarnaast ook de doorbloeding en zuurstoftoevoer verbetert. Het fosforzuur lijkt op een lichaamseigen stofje dat wordt aangemaakt wanneer ons lichaam virussen of bacteriën bestrijdt.

Zowel de Advanced Spray als de After Piercing Lotion zijn cosmetische producten en geen medische producten.

Hoe zorg je dat jouw gaatjes snel helen?

Om jouw gaatjes of piercing zo snel mogelijk te laten helen is het belangrijk dat je de Advanced Spray goed gebruikt. Het gebruik verschilt iets bij het zetten van een oorbel of piercing, dus lees onderstaande informatie goed door.

Oorgaatjes of piercing verzorgen

Vanaf 24 uur na het schieten van de oorbellen of zetten van de piercing begin je met het verzorgen. Dit doe je door één of twee keer per dag de Advanced Spray aan te brengen. Vervolgens kan je de oorbel of piercing één keer per dag, met schone handen, draaien.

Naast de juiste verzorging van het wondje is het belangrijk om met de volgende dingen rekening te houden:

  • Je oor kan wat gevoelig zijn kort na het laten schieten van de oorgaatjes of zetten van de piercing. Deze lichte irritatie hoort maximaal 3 dagen te duren.
  • Raak je oorbellen of piercing zo min mogelijk aan. Als je ze aan moet raken, zorg er dan voor dat je handen goed gewassen zijn.
  • Zorg dat het achterkantje van de oorbel niet te dicht tegen de oorlel aan zit. Zolang de achterkant in de inkeping valt is er genoeg afstand. 
  • Je mag zwemmen met de net geschoten oorbellen maar maak de oorgaatjes daarna wel een extra keer schoon met de advanced spray.
  • Pas op dat je nergens achter blijft haken met de oorbel of piercing, zoals je haar of kleding.

Kan jij niet wachten om je schietoorbellen of piercing zo snel mogelijk te verwisselen? Je shopt de Advanced Spray hier!