Spotter GPS horloge

2 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Een Spotter GPS horloge zorgt er voor dat je altijd in de gaten kan houden waar iemand is wanneer hij of zij zelf op pad is. Deze GPS horloges zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen, ouderen en hulpbehoevenden zodat zij meer vrijheid hebben maar wanneer het nodig is er wel gekeken kan worden wat de locatie van iemand is.

Met een GPS tracker kan jouw kind zelf buiten spelen zonder dat je als ouder mee hoeft maar dan zonder de zorgen dat je niet weet waar je kind is en of er niks aan de hand is. Wanneer jouw kindje namelijk een kinderhorloge met GPS draagt kan je in detail bekijken waar ze zich bevinden. Een kinder GPS horloge heeft naast de tracker functie ook de mogelijkheid om grenzen in te stellen zodat de ouders hun kind in een bepaald gebied kunnen laten spelen en een melding krijgen wanneer het kind dat gebied verlaat.

Mocht er toch iets aan de hand zijn dan kan het kind op de SOS knop van het horloge drukken waar na de ouders direct een push bericht op hun smartphone krijgen met daarbij de actuele locatie. Doordat het Spotter horloge ook een prepaid simkaart heeft kan er gebruik worden gemaakt van de belfunctie. Zo kan er na het ontvangen van de pushmelding meteen gebeld worden naar het horloge.

Ook voor praktische zaken heeft het horloge handige functies. Vergeet jouw kleine nog wel eens op tijd terug te komen van het buiten spelen? Dan kan je een alarm instellen zodat ze precies weten wanneer ze weer naar huis moeten komen. Hiernaast is er ook de ‘Tring me’ functie waarmee de ouders van een afstandje een geluidstoon kunnen laten af gaan. Als laatste hebben de kinder GPS horloges ook een stappenteller functie.

Een GPS horloge voor een kind of GPS horloge voor ouderen

Bij Lucardi verkopen we een aantal verschillende modellen GPS horloges. Er zijn meerdere modellen speciaal voor kinderen. Deze kunnen al gedragen worden vanaf 4 jaar oud en zijn verstelbaar zodat ze ook nog passen wanneer de kinderen groter worden. De modellen voor kinderen hebben een vrolijke kleurtjes en zijn klein van formaat en lichtgewicht waardoor ze een perfect kinderhorloge zijn.

Naast de kinderhorloges zijn er ook een aantal model speciaal voor volwassenen. Dit horloge met GPS heeft een neutrale zwarte kleur en heeft ook een mooi klein en licht klokje.

Naast de originele Spotter horloges is er ook nieuwe uitvoering die waterdicht is. Dit GPS horloge is perfect voor op vakantie, de GPS functie werkt namelijk in heel Europa. Maar ook wanneer je in Nederland een dagje naar het strand of zwemband gaat hoeft dit horloge dus niet af worden gedaan bij het zwemmen.

Shop jouw horloge met GPS bij Lucardi

Lijkt een horloge met GPS jou ook heel handig voor bijvoorbeeld je kind? Dan kan je op deze pagina het beste model uitkiezen. Mocht je toch nog wat meer informatie willen over de horloges, dan kan je er meer over lezen in de blog over de Spotter horloges.

Heb je jouw keuze gemaakt? Dan kan je de horloges gemakkleijk online bestellen in de Lucardi webshop. Je kan het pakketje thuis laten bezorgen of af laten leveren bij een filiaal bij jou in de buurt. Mocht het horloge toch niet helemaal naar wens zijn dan kan je deze natuurlijk ruilen of retourneren.