Member Club

lucardi member
lucardi member

Members krijgen meer! Word vandaag nog lid van onze member club en ontdek een wereld vol voordelen en profiteer direct van meer korting

Meld je aan
Member club

Altijd 10% korting

Als Member ontvang je altijd minimaal 10% korting op al jouw aankopen

member club

Exclusieve Member Deals

Als Member krijg je toegang tot speciale acties en aanbiedingen

member  club

Cadeautje
op je verjaardag

Je ontvangt een speciaal cadeautje op je verjaardag!

Member club

Korting
op services

Je krijgt 10% korting op Lucardi Services, zoals een horloge batterij vervangen.

Bekijk services
Member club

Jewelry
updates

Altijd op de hoogte gehouden van nieuwe collecties en aanbiedingen

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik Lucardi Member worden?

Om Lucardi Member te worden, moet je je aanmelden voor het Membership. Dit kan heel gemakkelijk op onze website of in onze winkels. Wil je je direct aanmelden met een digitale Member Card? Klik dan hier en registreer je.

Wil je toch liever een fysieke Member Card? Ga naar één van onze winkels en vraag een winkelmedewerker om een fysieke Member Card met jou aan te maken.

Hoe werkt het Lucardi Membership?

We hebben ons Membership vernieuwd met heel veel nieuwe voordelen. Als Lucardi Member ontvang je altijd korting en nóg meer voordeel. 

Member voordelen

✔ Altijd minimaal 10% korting op je aankopen

✔ Toegang tot Exclusieve Member Deals

✔ 10% korting op onze Lucardi services

✔ Een speciaal cadeautje op je verjaardag

✔ Al eerder op de hoogte van nieuwe collecties en aanbiedingen

We sturen je ongeveer 1 keer per maand een mailtje waarbij we je als eerste op de hoogte brengen van het laatste nieuws rondom de nieuwe Lucardi Member Club en de Exclusieve Member Deals.

Wil jij ook Member worden en profiteren van alle voordelen? Meld je nu in 2 minuutjes aan en profiteer direct van alle voordelen. Join us!

Wat betekent 'altijd minimaal 10% korting'?

Lucardi Members ontvangen altijd minimaal 10% korting* op hun aankoop op vertoon van hun Member Card of door online in te loggen met het account waar de Member Card aan gekoppeld staat. Wanneer er een speciale promotie is die meer dan 10% korting heeft en er is geen speciale Member Deal, dan kan een combinatie van de twee promoties uitgesloten zijn, zie hiervoor altijd de geldende actievoorwaarden van de promotie.

*Uitsluitingen: Bering, Cititzen, Guess, 14k capsule collection by Iris Zeilstra, G-shock, Lorus, Spotter, Inverness, Studex , Trouwringen, Vriendschapsringen, Relatieringen, Speciale bestellingen en cadeaukaarten zijn uitgesloten van deze korting.

Wat betekent '10% korting op Lucardi Services'?

Lucardi Members ontvangen altijd 10% korting* op Lucardi services op vertoon van hun Member Card of door online in te loggen met het account waar de Member Card aan gekoppeld staat.

*Gaatjes schieten en piercen zijn uitgesloten van deze korting.

Hoe maak ik gebruik van de Exclusieve Member Deals?

Lucardi Members ontvangen Exclusieve Member Deals. Deze deals gelden alleen voor Members met een bevestigde Member registratie op vertoon van hun Member Card of door online in te loggen. Wanneer je geen Lucardi Member bent, heb je geen recht op deze Exclusieve deals

Online

Wanneer jij Lucardi Member bent, vergeet dan niet om in te loggen met het account waar de Member Card aan gekoppeld staat om gebruik te maken van de Exclusieve Member Deals. 

Winkel

Ben jij Lucardi Member? Vergeet dan niet om jouw Member Card te laten scannen aan de kassa. Dit kan zowel met een fysieke als met een digitale Member Card. De digitale Member Card is gemakkelijk terug te vinden in jouw account op onze website of in jouw mail. De Member Card wordt in elke nieuwsbrief getoond en is te herkennen aan een barcode.

Waar vind ik mijn digitale Member Card?

De digitale Member Card is te vinden in jouw mailbox. De Member Card wordt getoond in de nieuwsbrieven onderin. 

Ik heb een geregistreerde Member Card, maar nog geen web account.

Om online te kunnen profiteren van Exclusieve Member Deals, dien je ingelogd te zijn. Heb jij nog geen web account? Dan kun je hier een account aanmaken met het e-mailadres waar jouw Member Card aan gekoppeld staat. 

Kan ik mijn oude klantenkaart nog gebruiken?

Ja het is mogelijk om jouw oude klantenkaart nog te gebruiken. Deze klantenkaart wordt ook omgezet naar een digitale Member Card, zodat jij deze ook altijd digitaal kan terugvinden in je account. 

Heb jij een oude klantenkaart en is jouw kaart op dit moment gedeactiveerd. Geen paniek, dit kunnen we gemakkelijk voor je omzetten! Klik hier om jouw kaart weer te activeren*. Wil je het liever in de winkel omzetten? Vraag dan in één van onze winkels of onze winkelmedewerkers jou willen helpen. 

Ik heb een plastic Member card, maar ik heb deze nog niet geregistreerd.

Het is nog steeds mogelijk om jouw plastic Member Card zelf te registeren. Klik op onderstaande link en registreer jouw plastic Member Card. 

Registeren!

Ik heb een geblokkeerde klantenkaart, wat moet ik nu doen?

Heb jij een oude klantenkaart en is jouw kaart op dit moment gedeactiveerd. Geen paniek, je kan binnen 1 minuut een nieuwe Member Card aanvragen*! Klik hier om een nieuwe Member Card te registeren. Wil je het liever in de winkel omzetten? Vraag dan in één van onze winkels of onze winkelmedewerkers jou willen helpen. 

Wat zijn de voorwaarden?

Bekijk de voorwaarden van de Lucardi Member Card op deze pagina.