Geboortesteen oorbellen

8 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Op zoek naar een bijzonder en gepersonaliseerd sieraad? Voor jezelf of als geschenk voor een ander? Zoek niet verder, maar kijk eens rond op deze pagina waar je onze collectie geboortesteen oorbellen vindt! 

Wat is een geboortesteen?

Een geboortesteen is een natuursteen die past bij jouw geboortemaand, en staat voor een speciale betekenis en kracht die staat voor jouw maandsteen. Zo hoort de garnet steen bij januari, heeft februari de amethyst als geboortesteen en december de blauwe topaas steen. En elke steen heeft weer een andere betekenis, hoe bijzonder is dat!

Geboortesteen oorbellen: uniek en persoonlijk

Bij elke maand hoort een geboortesteen en elke geboortesteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Bij Lucardi vind je heel veel juwelen met geboortestenen, ook wel onze Birthstone jewelry genoemd. Niet alleen de oorbellen, maar ook armbanden en kettingen met een geboortesteen. In zowel goud, zilver als rosé (kleurig). Geboortesteen oorbellen zijn ontzettend leuk en persoonlijk om te geven en te krijgen. Draag een compleet setje dat bestaat uit een ketting, armband en paar oorbellen of houd het subtiel met een paar geboortesteen oorbelletje. It’s all up to you!

Bestel online een paar geboortesteen oorbellen 

Bij Lucardi vind je een ruime keuze in het assortiment geboortesteen sieraden. Heb je je favoriete paar oorbellen met geboortesteen gevonden? Bestel deze dan snel, eenvoudig en veilig in de Lucardi webshop. Betalen gaat gemakkelijk via iDeal, Mastercard, Paypal of VISA. Waar wacht je dus nog op, bestel snel een paar birthstone oorbellen bij Lucardi!